• (9.1/10) op basis van 1333 reviews
  • Voor 16:30 besteld, volgende werkdag geleverd
  • Gratis retour
Terug naar Adidas

Adidas - Kinderschoenen

(166 artikelen)
Filter
Adidas

Adidas Originals schoenen kennen een rijke en indrukwekkende geschiedenis. Vanaf 1920 zijn de broers Adolf (Adi) en Rudolf Dassler begonnen met het maken van schoenen in het Duitse Herzogenaurach. Het merk adidas (officieel geschreven met een kleine letter aan het begin) is in 1949 pas opgericht door Adolf (Adi) Dassler. In dezelfde tijd richtte zijn broer Rudolf Dassler het bedrijf Puma op. De wereldpositie van adidas originals is in 2006 fors versterkt door de overname van Reebok.


Adidas Originals sneakers

Dit seizoen bevat onze nieuwe collectie weer veel adidas sneakers voor heren, dames en kinderen. Hier zijn wij enorm trots op, adidas originals is een prachtig merk met mooie sneakers. Adidas schoenen gebruikt twee verschillende logo’s, als eerste het blad voor de klassieke modellen voor dagelijks gebruik en de herkenbare drie strepen voor het leveren van sportprestaties. Bij Sooco zie je uiteraard het adidas originals logo op bekende modellen als de ZX500, ZX700, ZX 850, La Trainer, Superstar , Superstar Supercolor, Gazelle, Samba, Top Court, TopTen, Tech Super en ZX FLUX. In de adidas sneakers zie je veel running en basketbal invloeden terug. De huidige modellen zijn dan ook gebaseerd op klassieke modellen uit de sport in de jaren ’80 en jaren ’90.


Adidas schoenen

De schoenen van Adidas zijn gemaakt van kwalitatieve materiaalsoorten als suède, leer, textiel en mesh. De hoogwaardige slijtvaste rubberen zolen zorgen voor veel demping en een uitstekend loopcomfort. Naaste de retro modellen hebben we ook een groot aantal moderne hoge en lage adidas schoenen. De traditionele adidas kleuren blauw en wit zie je veel terug, daarnaast ook de trendkleuren rood, groen, geel, paars, roze, zwart en grijs.


Adidas schoenen online bestellen

In de adidas orginals sneakerstore van Sooco vind je vast en zeker jouw favoriete model. Wanneer je de nieuwe adidas sneakers voor 16:30 uur besteld, heb je ze binnen 24 uur aan jouw voeten. Passen ze niet? Bij Sooco kun je ze gratis weer retour sturen.

d-nl-2431313530