Black Friday & Cyber Monday

BF Topbanner Blog

Tijdens het weekend van Black Friday en Cyber Monday is het shopping madness bij Sooco! Van donderdag 28 november tot en met maandag 2 december krijg je namelijk 20% korting op ALLES*! Go crazy en probeer een nieuwe stijl!

Slapen op de stoep van je favoriete winkel, mensenmassa’s in de rij voor de kassa en crashende websites. Daar hoef je in Nederland gelukkig niet bang voor te zijn, maar je moet je wel goed voorbereiden. Sinds een aantal jaar zijn de Amerikaanse tradities ‘Black Friday’ en ‘Cyber Monday’ overgewaaid naar Nederland, and we love it! Lees snel verder hoe jij je kunt voorbereiden op dit shopfestijn!

Tip 1: Shopheld op sokken

De meest relaxte manier om je korting te scoren is vanaf de bank. Beentjes hoog en add to cart! Zo ontwijk je niet alleen de drukte in de winkel, maar komt het pakketje ook nog eens naar jou toe. Dat scheelt jou weer sjouwen 😉

Tip 2: Be prepared!

Check nu alvast onze collectie online of pas je schoenen in onze Footbar Store, dan weet je precies welke schoenen en accessoires je nodig hebt wanneer het zover is.

Tip 3: Meld je aan voor onze newsletter

Als member bij Sooco heb je altijd een streepje voor en ben je als eerste op de hoogte van alle deals. Meld je hier direct aan!

*Op reeds afgeprijsde artikelen ontvang je 10% extra korting.