LET’S GET WILD

blog-lets-get-wild

Op dierendag zetten we ons huisdier in het zonnetje, eten een dagje geen vlees of slaan we die vervelende vlieg niet uit de lucht. Bij Sooco geven we onze schoenen met animal print wat extra aandacht, want dierenprint is booming! En mensen die zeggen dat dierenprintjes ordinair zijn? You don’t need that kind of negativity in your life.

Kittig

Worden dit je eerste schoenen met een dierenprintje en weet je niet goed waar je moet beginnen? Probeer dan schoenen met panterprint. De panterprint is namelijk een classic en hiermee kun je eigenlijk niet de mist in gaan. Begin met wat basic outfits en als je klaar bent voor een gewaagdere look, kun je ze dragen met andere items met panterprint.  

Sla je sla(n)g

Afgelopen zomer zagen we het al, maar nu kunnen we er echt niet meer omheen: slangenprint neemt het straatbeeld over. In een bonte kleur of een rustige grijstint, there is something for everyone. De slangenprint oogt vaak wat chiquer dan andere dierenprints, hierdoor kun je ze ook dragen naar een zakelijke afspraak of een feestje. Kun je geen genoeg krijgen van al die mooie schoenen met een slangenprint? Kijk eens rond in de nieuwe collectie van PS. Poelman en Steve Madden

Croco

De krokodillenprint is misschien wel de meest subtiele dierenprint die je kunt kiezen. Deze print is al jarenlang een stabiele trend vanwege zijn basic maar toch stoere uitstraling. Schoenen met krokodillenprint kun je dragen onder elke outfit, hij maakt een al stoere outfit af en geeft een casual outfit een stoere touch. In onze webshop vind je veel krokodillenprint tussen de hoge veterschoenen van Visions en MJUS.

Mix & match

Dit is dé trend voor dames die niet kunnen kiezen. Ooit was het mixen van verschillende soorten dierenprint echt not done, maar nu mag het weer! Als je schoenen draagt met verschillende dierenprintjes, doe je er goed aan om de rest van je outfit wat rustiger te houden. Combineer de bulky sneakers van BRONX bijvoorbeeld met een top in die ene knalkleur uit de schoenen. Zo maak je je outfit helemaal af.  Let’s get wild!

Hungry for more? In onze online collectie en onze Sooco Footbar Store staan nog veel meer schoenen met dierenprintjes! Wat is jouw favoriet? Deel je aankoop met ons op Instagram en tag @soocofootbar of gebruik #sooco!