Shop je outfit bij Sooco

blog Shop je outfitWinkel in, winkel uit, tot je een outfit bij elkaar hebt gesprokkeld… Bij Sooco scoor je je hele outfit in één keer! Wist je dat we behalve awesome schoenen en tassen ook kleding verkopen bij Sooco? For real? For real! Scroll snel naar beneden voor een greep uit de collectie.

VANS

Vans ken je of course van hun sneakers, maar ook hun kleding is to die for. Om Vans kleding te dragen hoef je geen skater of surfer te zijn. Just be you! De unisex sweats en shirts van Vans zijn basic, maar edgy. Combineer het met whatever you want! Of het nu gaat om een jeans of een pantalon; het kan echt allemaal! Bad hair day? Met een snapback zie je daar niks meer van 😉

OFF THE PITCH

Off The Pitch is een fashion brand geïnspireerd door het Amerikaanse baseball. In Nederland komt het merk steeds meer onder de aandacht en dat komt mede doordat een aantal Eredivisiespelers gespot is in deze kleding! De sporty T-shirts, sokken en een fanny pack maken in combinatie met je favoriete joggings een outfit die helemaal on point is.

Het kledingrek met deze vette items vind je op de eerste verdieping van onze Footbar Store en shop je natuurlijk ook online in onze webshop!

Don’t leave them hanging!