SHOPPEN OP AFSPRAAK

KOM NU SHOPPEN IN ONZE FOOTBAR STORE!

shoppen-op-afspraak

Yes, finally! Vanaf woensdag 3 maart 2021 is het weer mogelijk om bij ons te komen shoppen. Onze Footbar store in Enschede ziet er weer pico bello uit en de nieuwe collectie staat op jou te wachten! Ondanks dat we jullie alleen mogen ontvangen op afspraak, zijn we hier erg blij mee! Kom je gewoon even kijken wat on trend is?

Je kent ons natuurlijk van de mooiste collectie schoenen, maar ook van de goede service. Wij hebben tijdens de lockdown ons best gedaan om je zo goed mogelijk te helpen. Maar we willen meer doen en hebben ontzettend zin om jullie weer persoonlijk te helpen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom met je kids. Twijfel je over welke schoenmaat je moet hebben? Kom bij ons langs en wij meten de voeten voor je op! Zo ben je in ieder geval verzekerd van de juiste maat.

Een ding is zeker en dat is dat wij heel erg blij worden van de nieuwe collectie. De eerste merken zoals adidas, BRONX, Maruti en Puma hebben al hun eerste collecties geleverd. Wij blijven ons zelf ontwikkelen en hebben daarom o.a. Shabbies toegevoegd aan onze collectie.

Wat houdt shoppen op afspraak in?

  • Maak online een afspraak of bel met onze Footbar Store
  • Wij hebben tijdsvakken gemaakt. Per tijdvak mogen wij maximaal twee klanten per afdeling tegelijk binnen laten. Het maken van een afspraak doe je per persoon. Wil jij bijvoorbeeld samen met je man, vrouw, vriend of vriendin komen shoppen dan moeten jullie beide hetzelfde tijdvak reserveren.
  • Bij het maken van een afspraak graag aangeven bij opmerkingen voor welke afdeling je komt.
  • Wij hanteren de openingstijden zoals je van ons gewend bent. Ook de koopavonden (tot 20.00 uur) blijven beschikbaar.
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht en wij houden ons aan 1,5 meter afstand. Willen jullie bij binnenkomst de handen desinfecteren?


Klik hier om een afspraak te plannen in onze Footbar store!

Het blijft ook gewoon mogelijk om de schoenen te bestellen via www.sooco.nl, gebruik te maken van onze bezorgservice of via Click&Collect

Mocht je er niet uitkomen om een afspraak te maken dan staan wij voor je klaar om je te helpen.

Hopelijk zien we je snel in onze Footbar store!

Voel je niet bezwaard en kom langs :-)