Skechers D’lites & Energy

blog skechers topbanner

De dad-sneaker lijkt onverslaanbaar! De trend groeit en groeit, daarom heeft Skechers een nieuwe collectie van de Skechers Energy en D’lites uitgebracht. De nieuwe collectie heeft veel basiskleuren zoals zwart en wit, meer hebben deze sneakers ook niet nodig. Ze zijn namelijk a-ma-zing!

ENERGY

YAY! De Skechers Energy is jarig! In 1999 dachten ze vast niet dat de Engery zó iconisch zou worden, maar toch gebeurde het. De Energy is big, bold en here to stay. Ga eens voor iets nieuws en ga voor de olijf groene variant. Een stoere, warme herfstkleur misstaat niemand! Naast de normale Energy hebben we ook de Energy Thriller Knight voor je ingeslagen. De Thriller Knight heeft een top van lak leer, dit maakt de sneaker extra edgy. Don’t let extra scare you. You’re worth it.

D’LITES – RETRO REVOLUTION

De Skechers D’Lites zijn chunky en mega on trend. De Skechers D’Lites werd gelanceerd in 2007 als opvolger van de Energy. Tien jaar later, in 2017, popte de D’Lites weer op in Zuid Korea en hebben sindsdien hun weg teruggevonden naar vele modeharten. De new and improved D’Lites zijn voorzien van Air-Cooled Memory Foam in de binnenzool. Deze zool zorgt voor ventilatie en extra demping. Alsof je op wolken loopt! Bij Sooco kun je kiezen uit de D’Lites 3.0 Proven Force, D’Lites Sure Thing en de D’Lites Grand View. De 3.0 Proven Force heeft een grove zool en golvende stijl waar de Grand View en Sure Thing meer een classic dad sneaker zijn. Om het plaatje compleet te maken hebben de Grand View en Sure Thing een touch of glitter voor dat beetje extra shine.

DARE TO WEAR

Draag je Skechers Energy en D’Lites voor een retro look! Style ze met een loose fitted broek zoals joggings, cargopants of een momjeans. Zoek je een look waarbij jouw Skechers center of attention zijn? Draag ze dan onder een rok of jurk! Hierdoor vallen je chunky zolen extra op. 

Are you ready to wear the new Skechers? Let’s shop!