Skip je winterdip!

Topbanner Skip je winterdip

Buiten is het grauw, vies en nat. Dat draagt zeker niet bij aan een good mood. Gelukkig hebben we volop SALE bij Sooco en daar zitten mega veel styles tussen waar je gegarandeerd happy van wordt!

Give me more

Met een knalkleur aan je voeten maak je echt een statement. Wanneer je de rest van je outfit rustig houdt qua kleur; springen je schoenen er nog meer uit. Ga eens voor geel! Niet alleen dezelfde kleur als de zon, maar ook dé trendkleur van dit seizoen. Vind je een knalkleur een beetje too much? Ga dan voor pasteltinten van Puma of Fila! Zo voeg je kleur toe aan je garderobe zonder dat je buurman een zonnebril op hoeft te zetten als hij je tegenkomt 😉

Een andere manier om kleur te geven aan je garderobe is door middel van accessoires. De tassen van Sixtyseven zijn the way to go en zeker met een metallic clutch geef je jouw outfit net dat beetje extra.

Coloursplash

Voor kids zijn er heel wat kleurrijke schoenen. Wij vonden het lastig om favourites te kiezen uit onze collectie, want ze zijn allemaal zo gaaf! Van roze tot groene schoenen: er is voor ieder wat wils! Wat trek jij je kinderen aan? De knalkleuren van Converse of de stoere kleuren van Vingino?

Geef kleur aan de wereld met deze vrolijke schoenen en accessoires uit de SALE en skip je winterdip!

Shop hier nog meer te gekke styles uit de SALE, want wie komt er nu niet in een good mood van nieuwe schoenen? 😍