Spring musthaves❤️

Het duurt niet lang meer of de lente laat zich weer zien. Dat betekent dat het tijd is voor onze voorjaarscollectie. Nieuwsgierig naar de nieuwste trends? Hold your horses and read on!

Topbanner blog trends spring summer

Nog heel even en dan gaan we met z’n allen weer genieten van de lente. Op fashiongebied zijn er weer veel toffe trends te spotten. Ons inkoopteam heeft ook dit seizoen weer de allerleukste modellen weten te scoren. Ga er even goed voor zitten en laat je inspireren door de voorjaarstrends van 2020. You can thank us later!

SNEAKERS, SNEAKERS EN NOG EENS SNEAKERS

Sneakers zijn zo populair dat je je niet meer kunt voorstellen dat er ooit een tijd is geweest zonder sneakers. Ook dit voorjaar zien we ze meer dan ooit. Voor dames, heren en kids is het sneaker-fever hot en happening. De trends die we zien binnen de sneakercollectie is bijna een kopie van wat we vorig jaar zagen, maar her en der is er meer naar de edge toegewerkt. Fellere kleuren, ruigere zolen en om platformzolen kunnen we officieel niet meer heen. Merken als Buffalo en Fila spelen goed in op de nineties trend en bij Steve Madden, Calvin Klein en Tommy Hilfiger kun je terecht wanneer je voor colorblocking wilt gaan dit voorjaar. You gotta love it!

 

WILD WILD WEST

Hallo, western boots! We love you! Deze trend zal je vast niet ontgaan zijn, je ziet de boots namelijk o-ver-al. De tough guy onder de schoenen van komend voorjaar. Tijdens het festivalseizoen waren ze al aanwezig, maar nu ook casual te dragen. Combineer deze laarzen met een maxi dress of toffe flared jeans and you’re ready to rock the world! PS, Poelman, Bronx, en Tango hebben deze trend maar al te goed begrepen en de modellen schreeuwen stuk voor stuk ‘fashion’. Deze laarzen mogen dit voorjaar dus zeker niet ontbreken in jouw garderobe 😉

R-R-RETRO

“Hello? Yes, this is 1980.” That’s right, people. Retro is weer helemaal van nu. Anno 2020 zien we met name in de sneakers de sportieve retrostijl terug. Een klassiek voorbeeld van zo’n retro sneaker is de Old Cosmo van Bronx. Maar ook Reebok, Fila en adidas are bringing back the ‘80’s. De nieuwe voorjaarscollectie zit propvol nostalgie! Wedden dat jouw ouders (of misschien jij zelf wel) ook op deze sneakers hebben gelopen?

Bovenstaande trends zijn maar een kleine greep uit onze collectie. Kom vooral langs in onze Footbar Store of take a look in onze webshop. De nieuwste modellen en trends shop je uiteraard bij Sooco! ❤️