Sooco Footbar in de top 50 beste schoenenzaken van Nederland!

Wauw wat een eer! Onze Footbar Store in Enschede behoort tot de 50 beste schoenenzaken van Nederland! En dat als enige van Overijssel! Deze eervolle vermelding hebben we te danken aan vakblad Tred, platform voor de schoenenbranche. Een feestje waard! Lees meer: Sooco Footbar in de top 50 beste schoenenzaken van Nederland!

Coachella 2017 festivallooks who beat the heat

Coachella is het meest fashionable muziekfestival ter wereld, waar je elk jaar de festivaltrends spot voor komende seizoen. Het festival is zo populair dat het over twee weekenden verdeeld is en het overloopt van de celebs. In deze blog vind je de 10 Coachella 2017 trends voor het festivalseizoen op een rij om van je eigen festival look een succes te maken. Get inspired! Lees meer: Coachella 2017 festivallooks who beat the heat

Reebok Sea-Worn Pack: nieuwe sneaker candy

Ladies, are you ready for some new sneaker candy? Reebok trakteert ons deze zomer op het Sea-Worn Pack: een nieuwe collectie Classic Leather damessneakers geïnspireerd op de zee en het goede leven. Deze zomerse sneakers zijn verkrijgbaar in 3 heerlijke snoepkleurtjes die het verlangen naar deze prachtexemplaren doen stijgen. Waar je ook woont, als je je focust kun je de zeewind door het luchtige bovenwerk van de sneaker voelen waaien. Lees meer: Reebok Sea-Worn Pack: nieuwe sneaker candy

Welke schoenen draag je onder wijde broeken als een pantalon, chino of culotte?

Dit seizoen zie je naast de jeans vele varianten van broeken. Denk hierbij aan de pantalon, een pantsuit, de flared broek en ga zo maar door. De broeken zien er altijd leuk uit op model, maar hoe stijl je deze broeken nou? En welke soorten broeken behoren tot de laatste trends? In deze blog lees je hoe je de meest trendy broeken van dit seizoen moet combineren met welke schoenen. Lees meer: Welke schoenen draag je onder wijde broeken als een pantalon, chino of culotte?

De Superstar Bounce: die wil je hebben, hebben, hebben!

Na de Superstar Boost komt adidas nu weer met een vernieuwde versie van de klassieke Superstar: de Superstar Bounce. Uitgevoerd met een verende Bounce middenzool en een premium geweven bovenwerk is de Superstar Bounce een eyecatcher voor de zomer. Goed nieuws, want deze sneaker is vanaf nu bij ons te koop. Hebben, hebben, hebben! Lees meer: De Superstar Bounce: die wil je hebben, hebben, hebben!

Op je paasbest: deze schoenen zijn on-trend

Pasen is voor veel mensen de gelegenheid om je mooi aan te kleden en compleet met een nieuwe outfit te komen. Heb jij je paasoutfit al klaar liggen? Of heb je de perfecte paasschoenen nog niet gevonden? Wij van Sooco adviseren je graag. In deze what to wear paasblog laten we je 4 schoenen stijlen zien, die je vertellen hoe je er op je paasbest uitziet aankomend weekend. Lees meer: Op je paasbest: deze schoenen zijn on-trend

Help een bruiloft! Welke schoenen trek ik aan?

Het trouwseizoen gaat weer van start! Heb jij binnenkort een bruiloft op de planning staan? Dan ben je vast en zeker bezig met de perfect outfit. Een bruiloft is een leuk feestje maar wat en welke schoenen trek je aan? Dit is iets wat veel mensen zich afvragen als er een uitnodiging voor een bruiloft op de deurmat valt. Je wilt graag goed maar ook comfortabel voor de dag komen..  Lees meer: Help een bruiloft! Welke schoenen trek ik aan?

Trend report: een zomer vol patronen en prints

Aan kleur geen gebrek dit modeseizoen. Als we de catwalks mogen geloven combineren we deze zomer prints met prints, want "life's too short to wear boring clothes". Van de klassieke pyjama streep tot gingham patronen en prints in de mix, het kan allemaal in 2017 en ook op schoenen! Wil je weten welke printjes het dit seizoen gaan maken? Wij hebben de 6 leukste en trending prints voor jou geselecteerd. En niet onbelangrijk, wij vertellen je hoe je meerdere printjes mixt en matcht! Lees meer: Trend report: een zomer vol patronen en prints

Rokjesdag ready? Summerproof benen, musthave rokjes & bijpassende schoenen

Wanneer de zomerperiode nog maar net is begonnen, komt er een dag dat vrouwen massaal hun lange broek durven te verruilen voor een rokje. Wanneer het precies rokjesdag is, is niet vastgesteld. En in Nederland weet je het met het weer natuurlijk nooit, het kan maar zo zijn dat er meerdere rokjesdagen zijn. Lees meer: Rokjesdag ready? Summerproof benen, musthave rokjes & bijpassende schoenen

Bloggerstyle #6: deze schoenen dragen de fashion bloggers

Tijd voor een nieuwe Bloggerstyle! Sooco werkt samen met de tofste fashionbloggers die heel goed weten wat trending is. In deze blogrubriek nemen we je voor de zesde keer mee met onze eigen Sooco bloggers, die je laten welke trendy schoenen je gewoon moet hebben dit seizoen. Benieuwd om welke bloggers het gaat? We stellen ze graag aan je voor! Lees meer: Bloggerstyle #6: deze schoenen dragen de fashion bloggers

Schoenen opruimen: zo schep jij orde in je kast!

Schoenen. Wij – vrouwen – zijn er gék op en als we een leuk paar zien staan, is het best moeilijk ze te weerstaan. Onze kasten staan er vol mee en in het huis is overal wel een paar te vinden. Vaak vergeet je gewoon wat je allemaal hebt en verdwijnen mooie paartjes naar de achtergrond omdat ze plaats moeten maken voor nieuwe. Kortom, het schoenenparadijs van de vrouw is geregeld één grote, ongestructureerde bende. Hoe schep je orde in je schoenenkast? Wij geven je de beste opruimtips. Lees meer: Schoenen opruimen: zo schep jij orde in je kast!

5 x zonnebrillen trends 2017

Yes, het voelt als zomer en daar hoort een nieuwe zonnebril bij. Weet jij wat de zonnebrillen trends voor 2017 zijn? Wij geven je in deze blog de 5 zonnebrillen trends om je zomeroutfit fashionable mee af te stijlen. Get ready for the sunny days! Lees meer: 5 x zonnebrillen trends 2017

How to: schoenen inlopen, zó doe je dat!

Het is bijna zomer en dat betekent nieuwe schoenen! Sneakers, enkellaarsjes, loafers, instappers, hakken, sandalen, slippers.. te veel om op te noemen. Het komt vaak voor dat je schoenen in het begin een beetje te strak zitten en zelfs een beetje knellen. Maar hoe loop je de schoenen nu in? Wij vertellen het je in deze how to. Lees meer: How to: schoenen inlopen, zó doe je dat!

Nike Air Max Day: 30 jaar!

Sneakerliefhebbers opgelet, Nike heeft wat te vieren! Traditioneel wordt elk jaar op 26 maart Nike Air Max Day gevierd, maar dit jaar is het extra bijzonder. Aanstaande zondag is het 30 jaar geleden dat de populaire Air Max sneaker werd uitgevonden door Ticker Hatfield. Hoe is Nike Air Max Day begonnen en hoe gaat Nike het 30-jarige bestaan vieren? Wij vertellen je het in deze blog. Lees meer: Nike Air Max Day: 30 jaar!

Trend report: nude kleuren

We kunnen er niet omheen: nude kleuren. Deze lichte en zachte kleuren in verschillende huidskleur-tinten komen terug in tops en broeken, maar ook in sandalen en veterschoenen. Nude kleuren zijn niet alleen romantisch maar ook ontzettend sophisticated en stijlvol. In deze blog nemen we je mee in de nude trend voor zomer en laten we je de meest trendy schoenen zien die zich door deze trend hebben laten inspireren. Lees meer: Trend report: nude kleuren

9 manieren om jouw leren jasje te combineren

Het leren jasje, een item die in jouw garderobe niet mag ontbreken. Een zwart leren jasje is tijdloos en kun je dus ook ieder seizoen weer opnieuw combineren met de laatste trends. Wij geven je in deze blog 9 manieren hoe jij jouw outfit met het leren jasje helemaal compleet maakt dit seizoen. Lees meer: 9 manieren om jouw leren jasje te combineren

Dit zijn de kinderschoenen trends van dit zomerseizoen

Hallo zon, hallo zomer! We willen graag dat onze kleintjes er hip bij lopen. Welke zomerschoentjes voor kinderen zijn dit zomerseizoen in de mode en gewild bij ouders? Zeg gedag tegen felle kleuren en verwelkom zachte kleuren, jeans stoffen en metallic tinten. In de deze blog laten we je alle nieuwe kinderschoenen trends voor de zomer van 2017 zien. Lees meer: Dit zijn de kinderschoenen trends van dit zomerseizoen

Sooco story: fashion blogger Essere Moda bezocht onze Footbar Store

Op onze Facebook en Instagram pagina zag fashion blogger Sandra van Essere Moda altijd de mooiste sneakers, enkellaarsjes en loafers voorbij komen. Al die mooie schoenen trokken haar aandacht en dus was ze nieuwsgierig naar onze Footbar Store. Even geleden was het zover: vanuit Den Bosch kwam Sandra Espina all the way naar Enschede, speciaal om Sooco te bezoeken! In deze blog vertelt ze over haar Footbar Store experience. Lees meer: Sooco story: fashion blogger Essere Moda bezocht onze Footbar Store

7 x zomerjas trends 2017

Het lentezonnetje begint te schijnen en dat betekent één ding: lentekriebels. Een nieuw seizoen betekent een nieuwe jas. Weet jij wat de zomerjas trends zijn? Wij weten het en geven je 7 hot & happening zomerjas trends om je garderobe lenteproof mee te maken. Pick your favourite! Lees meer: 7 x zomerjas trends 2017

13 weetjes over schoenen die je nog niet kende

Schoenen. Je draagt ze iedere dag, behalve als je thuis op de bank chillt. Je hebt misschien wel een schoenencollectie waar menig vrouw jaloers op is, waar vriendlief stapelgek van wordt en je niet zonder kan. Letterlijk, want hele dagen op blote voeten rondlopen is geen optie, toch? Maar wat weet je precies over jouw favoriete fashionitem? Vandaag zetten we de dertien leukste, bijzonderste en grappigste schoenenweetjes voor jou op een rij. Lees meer: 13 weetjes over schoenen die je nog niet kende
My Shoppingbag
Je Shoppingbag is leeg.
€ 5,- korting op je bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang jouw € 5,- welkomstkorting!

Nee dank je, ik wil geen korting.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk onze cookieverklaring. Als je gebruik maakt van onze site, gaan we ervan uit dat je akkoord bent.