t/m 80% korting* | +300 extra afprijzingen | t/m 22-01-17

Waanzinnige Black Friday Sale bij Sooco

Vandaag 25-11-2016 is het Black Friday. Dit betekent dat heel de winkelstad op zijn kop wordt gezet. Winkeliers presenteren de hoogste kortingen en koopjesjagers trekken er op uit, op zoek naar de beste Black Friday Deals. Ook bij Sooco Footbar komt er een waanzinnige Black Friday actie. Benieuwd naar de actie?  Lees meer

Het ultieme schoenen verlanglijstje voor Sinterklaas

De pepernoten, chocoladeletters en schoencadeautjes vliegen ons om de oren. De Sint en zijn pieten zijn weer in het land. Hoog tijd om het ultieme damesschoenen verlanglijstje voor Sinterklaas op te stellen. Want met welk sinterklaascadeau maak je een vrouw nou gelukkiger, dan met een paar schoenen? Lees meer

Modern grunge: de hoge veterboots trend

De schoenen die elke vrouw dit najaar in haar schoenenkast zou moeten hebben? Stoere hoge veterboots. Deze boots met veters worden ook wel military, hiking of combat boots genoemd, en met deze boots creëer je de perfecte moderne grunge look. Van plat tot bikerboots en de halfhoge laars, er moeten dit seizoen veters in. Lees meer

Nieuw: kies de bezorgmethode die bij jou past

Sooco heeft zijn webshop vernieuwd. We introduceren nieuwe bezorgopties zodat jij de bezorgoptie kan kiezen die het beste bij jou past. Zo wordt bestellen nog sneller, gemakkelijker en toegankelijker. Daarnaast heeft onze gehele check-out een facelift gekregen en kun je bijvoorbeeld een wishlist maken. Lees meer

Starstruck: de sterrenstof trend

Één van onze favoriete najaarstrends laat ons letterlijk sterretjes zien. Sterrenstof, sterrenstelsels en sterrenbeelden zagen we afgelopen januari massaal op de catwalks. Jurken, truien en schoenen versierd met sterren geven je outfit enigszins een rock touch of moderne romantische twist. Wil jij nog meer schitteren? Maak dan kennis met sterrenstof. Lees meer

Bloggerstyle #3: deze schoenen dragen de populairste bloggers

Tijd voor een nieuwe Bloggerstyle! Zoals jullie weten werken wij geregeld samen met de tofste fashionbloggers en vloggers die heel goed weten wat trending is. In deze blogrubriek nemen we je voor de derde keer mee met onze eigen Sooco bloggers, die jou dè schoenen laten zien je gewoon moet hebben dit herfst- winterseizoen!  Lees meer

Puma introduceert de Suède Platform Elemental sneaker

Puma introduceert een nieuwe versie van de suède platform sneaker: de Puma Suede Basket Platform Elemental. Een hele mond vol, maar ook een titel die z'n naam waardig is. De Elemental versie van de creeper verheft letterlijk de klassieke suède sneaker van Puma door de toevoeging van de plateauzool. Uniek aan dit model: de opvallende ruwe stof die een hele nieuwe stijl creëert, die ons warm maakt voor de feestdagen. Lees meer

Win een Cruyff Weekender tas met inhoud!

Cruyff heeft een hele leuke actie voor jou. Koop je een paar Cruyff schoenen en post je een foto van je schoenen met de #cruyffatyourfeet op instagram, dan maak jij kans op een weekendtas vol met leuke gadgets (t.w.v. €250,-)! Lees meer

Fluweel - velvet - velours: fashion trend

Velvet of fluweel is een typische jaren '90 trend die dit najaar zijn comeback maakt. De trend van het zachte fluwelen stofje domineert de catwalks van Parijs tot New York en de it-girls en fashionbloggers worden gespot met velvet kleding of schoenen. De velours stof straalt veel luxe uit door de glans. Daarnaast is deze stof erg zacht en is hij chique, party proof, vrouwelijk en zeer stijlvol.  Lees meer

Halloweekend: Halloween Experience bij Sooco Footbar

Zoals jullie weten vinden we het bij Sooco leuk om af en toe eens extra uit te pakken met een speciaal evenement. Daarom dit weekend in onze Footbar Store: Halloweekend, the Halloween Experience! Lees meer

5x Winterjas trends: Pick your favourite

Het is koud en daarom hebben we de herfst en winter kleding alweer uit de kast tevoorschijn gehaald. Een nieuw seizoen betekent ook een nieuwe jas. Het vinden van de perfecte winterjas is ieder jaar weer lastig. Er is zoveel keus qua modellen, stoffen en kleuren dat je een beetje de weg kwijtraakt. Ben jij benieuwd welke winterjassen in zijn en welke kleur je moet kiezen?  Lees meer

Deze vachtlaarzen houden je voeten warm deze winter

Het is nog geen winter maar af en toe voelt het wel zo door de lage temperaturen die wij deze herfst in Nederland hebben gehad. Onze herfst- en wintercollectie staat bomvol lekkere warme winterse boots met en zonder vacht. Dat vachtlaarzen fashionabale kunnen zijn bewees Isabel Marant en bracht de snowboot-achtige laars terug in het straatbeeld. Lees meer

Embroidery, de trend van nu

De trends van dit moment zijn patches en borduursels. Ik denk dat dit voor velen geen onbekend verschijnsel is. Moeders naaiden vroeger over iedere scheur een leuke applicatie om de scheur te kunnen verbloemen en omdat de broek nog jaren mee moest gaan. Tegenwoordig is embroidery weer helemaal hot! Lees meer

Welcome to the jungle: Animalprint fashion trends

Roarrrrrrrr: the animal print continues. Het najaars- en winterseizoen wordt ook dit jaar weer gekenmerkt door dierenprint schoenen, zachte vachtjes en pony hair. Nu zie je veel reptielenprintjes en reptielenhuiden maar ook de panter- en leopardprint. Ze zijn er vaak in makkelijk te combineren kleuren zoals zwart, grijs, groen en bruin. Welke anemalistische invloeden we precies gaan zien en waarmee deze beestachtige elementen gemixt worden, vertellen we je in deze blog. En wie weet laat ook jij het beest in je los dit najaar! Lees meer

Trend report: schoenen & enkellaarsjes met studs

Er zijn zoveel schoenen trends waar ons modehartje sneller door gaat kloppen. Zo is er de schoenentrend: studs! Studs zie je al een aantal jaren op schoenen maar deze herfst en winter zie je studs overal. Het is een van de schoenentrends van 2016. De studs zie je op enkellaarsjes, sneakers en veterboots. Door de studs krijgen de schoenen een stoere look. Wij zijn verliefd op deze trend! Enkellaarsjes, veterboots en sneaker met studs maken jouw outfit af. Rock the trend!  Lees meer

Geox: een nieuw kinderschoenen merk bij Sooco

Elke seizoen breiden we onze merken uit. Het merk Geox is dit najaar nieuw in onze kinderschoenencollectie. Het merk Geox kennen we van de slogan: Geox, de schoen die ademt. Het schoenenmerk is wereldwijd bekend geworden door deze revolutie.  Lees meer

Zwarte enkellaarsjes: welcome b(l)ack

Zwarte enkellaarsjes zijn (en blijven) helemaal hip and happening en behoren tot felbegeerde musthaves van dit moment. De herfst/winter collectie van 2016 bestaat voor een heel groot deel uit de kleur zwart. Zwarte biker boots, zwarte chelsea boots, zwarte laklaarsjes en ga zo maar door. Wij zetten alle zwarte enkellaarsjes trends voor jou op een rij. Lees meer

Nieuw bij Sooco: schoenen van Gaastra

Mogen wij jou voorstellen aan ons nieuwe merk Gaastra? Een merk wat je vast wel kent van zijn jassen en kleding. Dit eigentijdse en authentieke Nederlandse merk heeft een grote passie voor de zee en zeilen. In de schoenencollectie van Gaastra is deze passie merkbaar, er zijn duidelijk sportieve invloeden te zien.  Lees meer

Dé trend van dit seizoen: cowboylaarzen!

Dit seizoen zien we de klassieke cowboylaarzen oftewel western boots weer terug in het straatbeeld en bij fashionbloggers. De Western look is geïnspireerd op de Bohemian style. We zien de leren cowboylaarsjes vaak in combinatie met opvallende prints, leuke dessins en opvallende accessoires. In onze collectie van aankomend seizoen zien we deze stoere western laarzen voorbij komen. Lees meer

De sneaker die iedereen wil hebben: de Creeper

De it-sneaker van dit moment is de plateau sneaker. In onze eerdere blog vertelden we over de terugkeer van de sneakers met verhoogde zool. De trendschoen werd vooral nieuw leven ingeblazen door de samenwerking tussen Puma en Rihanna. In deze blog vind je de Puma Creepers en de leukste look-a-like plateausneakers die je gewoon moet hebben! Lees meer

Check ons ook op

Twitter

Bloglovin'

Follow

De laatste Trends

Feedbackcompany

Categorie

Archief

My Shoppingbag
Je Shoppingbag is leeg.
€ 5,- korting op je bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang jouw € 5,- welkomstkorting!

Nee dank je, ik wil geen korting.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk onze cookieverklaring. Als je gebruik maakt van onze site, gaan we ervan uit dat je akkoord bent.