10% extra korting op geselecteerde sale items | t/m 28 mei

Rokjesdag ready? Summerproof benen, musthave rokjes & bijpassende schoenen

Wanneer de zomerperiode nog maar net is begonnen, komt er een dag dat vrouwen massaal hun lange broek durven te verruilen voor een rokje. Wanneer het precies rokjesdag is, is niet vastgesteld. En in Nederland weet je het met het weer natuurlijk nooit, het kan maar zo zijn dat er meerdere rokjesdagen zijn. Lees meer

Bloggerstyle #6: deze schoenen dragen de fashion bloggers

Tijd voor een nieuwe Bloggerstyle! Sooco werkt samen met de tofste fashionbloggers die heel goed weten wat trending is. In deze blogrubriek nemen we je voor de zesde keer mee met onze eigen Sooco bloggers, die je laten welke trendy schoenen je gewoon moet hebben dit seizoen. Benieuwd om welke bloggers het gaat? We stellen ze graag aan je voor! Lees meer

Schoenen opruimen: zo schep jij orde in je kast!

Schoenen. Wij – vrouwen – zijn er gék op en als we een leuk paar zien staan, is het best moeilijk ze te weerstaan. Onze kasten staan er vol mee en in het huis is overal wel een paar te vinden. Vaak vergeet je gewoon wat je allemaal hebt en verdwijnen mooie paartjes naar de achtergrond omdat ze plaats moeten maken voor nieuwe. Kortom, het schoenenparadijs van de vrouw is geregeld één grote, ongestructureerde bende. Hoe schep je orde in je schoenenkast? Wij geven je de beste opruimtips. Lees meer

5 x zonnebrillen trends 2017

Yes, het voelt als zomer en daar hoort een nieuwe zonnebril bij. Weet jij wat de zonnebrillen trends voor 2017 zijn? Wij geven je in deze blog de 5 zonnebrillen trends om je zomeroutfit fashionable mee af te stijlen. Get ready for the sunny days! Lees meer

How to: schoenen inlopen, zó doe je dat!

Het is bijna zomer en dat betekent nieuwe schoenen! Sneakers, enkellaarsjes, loafers, instappers, hakken, sandalen, slippers.. te veel om op te noemen. Het komt vaak voor dat je schoenen in het begin een beetje te strak zitten en zelfs een beetje knellen. Maar hoe loop je de schoenen nu in? Wij vertellen het je in deze how to. Lees meer

Nike Air Max Day: 30 jaar!

Sneakerliefhebbers opgelet, Nike heeft wat te vieren! Traditioneel wordt elk jaar op 26 maart Nike Air Max Day gevierd, maar dit jaar is het extra bijzonder. Aanstaande zondag is het 30 jaar geleden dat de populaire Air Max sneaker werd uitgevonden door Ticker Hatfield. Hoe is Nike Air Max Day begonnen en hoe gaat Nike het 30-jarige bestaan vieren? Wij vertellen je het in deze blog. Lees meer

Trend report: nude kleuren

We kunnen er niet omheen: nude kleuren. Deze lichte en zachte kleuren in verschillende huidskleur-tinten komen terug in tops en broeken, maar ook in sandalen en veterschoenen. Nude kleuren zijn niet alleen romantisch maar ook ontzettend sophisticated en stijlvol. In deze blog nemen we je mee in de nude trend voor zomer en laten we je de meest trendy schoenen zien die zich door deze trend hebben laten inspireren. Lees meer

9 manieren om jouw leren jasje te combineren

Het leren jasje, een item die in jouw garderobe niet mag ontbreken. Een zwart leren jasje is tijdloos en kun je dus ook ieder seizoen weer opnieuw combineren met de laatste trends. Wij geven je in deze blog 9 manieren hoe jij jouw outfit met het leren jasje helemaal compleet maakt dit seizoen. Lees meer

Dit zijn de kinderschoenen trends van dit zomerseizoen

Hallo zon, hallo zomer! We willen graag dat onze kleintjes er hip bij lopen. Welke zomerschoentjes voor kinderen zijn dit zomerseizoen in de mode en gewild bij ouders? Zeg gedag tegen felle kleuren en verwelkom zachte kleuren, jeans stoffen en metallic tinten. In de deze blog laten we je alle nieuwe kinderschoenen trends voor de zomer van 2017 zien. Lees meer

Sooco story: fashion blogger Essere Moda bezocht onze Footbar Store

Op onze Facebook en Instagram pagina zag fashion blogger Sandra van Essere Moda altijd de mooiste sneakers, enkellaarsjes en loafers voorbij komen. Al die mooie schoenen trokken haar aandacht en dus was ze nieuwsgierig naar onze Footbar Store. Even geleden was het zover: vanuit Den Bosch kwam Sandra Espina all the way naar Enschede, speciaal om Sooco te bezoeken! In deze blog vertelt ze over haar Footbar Store experience. Lees meer

7 x zomerjas trends 2017

Het lentezonnetje begint te schijnen en dat betekent één ding: lentekriebels. Een nieuw seizoen betekent een nieuwe jas. Weet jij wat de zomerjas trends zijn? Wij weten het en geven je 7 hot & happening zomerjas trends om je garderobe lenteproof mee te maken. Pick your favourite! Lees meer

13 weetjes over schoenen die je nog niet kende

Schoenen. Je draagt ze iedere dag, behalve als je thuis op de bank chillt. Je hebt misschien wel een schoenencollectie waar menig vrouw jaloers op is, waar vriendlief stapelgek van wordt en je niet zonder kan. Letterlijk, want hele dagen op blote voeten rondlopen is geen optie, toch? Maar wat weet je precies over jouw favoriete fashionitem? Vandaag zetten we de dertien leukste, bijzonderste en grappigste schoenenweetjes voor jou op een rij. Lees meer

How to wear: penny loafers & muiltjes

Op Instagram zien we ze elke keer voorbijkomen en deze zomer behoren ze tot je basiscollectie: loafers. Fashion en comfort vind je ineen in de loafer. Hoe warm of koud het ook is, deze klassieke instappers kunnen altijd gedragen worden. Hoe? Dat laten we je in deze how to wear penny loafers en muiltjes zien. Let's get inspired! Lees meer

How to: hoe moet ik schoenen van verschillende materialen schoonmaken en onderhouden?

Natuurlijk wil jij je nieuwe schoenen direct aan naar dat ene vette feestje. Maar een dag (of een paar feestjes) later zijn ze onmogelijk weer schoon te krijgen. Hoe maak je je schoenen nou het beste schoon? En hoe houd je je nieuwe schoenen zo lang mogelijk mooi? Of je schoenen nu van leer, suède, metallic leer of fluweel zijn gemaakt: wij geven je de beste tips! Schoenen schoonmaken doe je zo!  Lees meer

6 jeans trends die je in je kast moet hebben

Dit voorjaar is er meer spijkerbroekkeuze dan ooit. Laat de strakke skinny jeans in de kast liggen, want er zijn zoveel toffe denimstijlen die je nieuwe lieveling kunnen gaan worden. Het strakke denim maakt plaats voor oude favorieten als de mom jeans en kick-flare jeans waarbij het draagcomfort een stuk losser is geworden. Om je een handje te helpen vertel ik je welke vijf jeansmodellen niet in jouw garderobe mogen ontbreken. Lees meer

Puma Suède Heart Reset sneaker x Cara Delevingne

Puma is niet te stoppen! Na Rihanna strikt Puma nu model en actrice Cara Delevingne. Cara is het gezicht van de Do You campagne waarin ze straalt met de nieuwe Suède Heart Reset sneakers aan haar voeten. Deze nieuwe it-sneakers zijn een gedurfde stap en zeker niet voor iedereen. Als je klaar bent om een statement te maken met een pop of colour is de Puma Heart Suède Reset helemaal de bom voor jou. Lees meer

Trend report: power to pastelkleuren

Zoete zachte pasteltinten domineren aankomend seizoen het straatbeeld en wij zien dan ook bijna dagelijks pastelkleurige items binnenkomen voor het nieuwe seizoen. Nu zijn pastelkleuren niet alleen hip bij schoenen, maar ook op andere gebieden zoals haar, interieur en kleding. Ik ga alle trends met je bespreken zodat jij helemaal op de hoogte bent. Lees meer

Ontdek je eigen kledingstijl in simpele stappen

Hoe zou jij je kledingstijl omschrijven? Het kan zomaar zijn dat je daar geen antwoord op kan geven, want er zijn zoveel verschillende stijlen en welke past bij jou? Je eigen kledingstijl ontdekken is zo simpel nog niet. Het leven als stijlicoon is namelijk niet voor iedereen weggelegd. In deze blog helpen we jou om in een aantal simpele stappen je eigen kledingstijl te ontdekken voor jouw eigen signature look. Lees meer

De schoenentrends lente/zomer 2017

Het lentezonnetje begint voorzichtig te schijnen en de temperaturen gaan omhoog. Elke dag komen er bij ons veel nieuwe gave schoenen binnen voor het nieuwe seizoen. Heb je nog geen idee wat de schoenentrends zijn voor het aankomend lente- en zomerseizoen? Dat geeft niet, wij laten jou in deze blog de belangrijkste schoenentrends zien.  Lees meer

Reebok Diamond x Fashiongirl Gigi Hadid

Na Kendrick Lamar is Reebok nu ook een samenwerking aangegaan met het internationale supermodel Gigi Hadid. Voor fitgirl Gigi Hadid lijkt de samenwerking met Reebok haar op het lijf geschreven, de samenwerking is net zo sprankelend en speels als Gigi zelf. Als onderdeel van de #PerfectNever campagne is ze het gezicht van het nieuwe Diamond sneaker pack met de Club C 85 en Classic Leather Diamond.
Lees meer

Check ons ook op

Twitter

Bloglovin'

Follow

De laatste Trends

Feedbackcompany

Categorie

Archief

My Shoppingbag
Je Shoppingbag is leeg.
€ 5,- korting op je bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang jouw € 5,- welkomstkorting!

Nee dank je, ik wil geen korting.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk onze cookieverklaring. Als je gebruik maakt van onze site, gaan we ervan uit dat je akkoord bent.