Trend report: what's your fashion statement?

Het maken van een statement is iets wat ons dagelijks bezig houdt. Zeker in fashion industrie. Net als een tattoo zijn een statement shirt, tas of schoenen een manier geworden om een statement te maken zonder iets te zeggen. Deze statement kleding of schoenen met opdruk van opvallende, inspirerende of grappige teksten zijn niet perse nieuw, maar worden aankomend zomerseizoen een huge thing. Lees meer

Schoenen voor hem en haar: unisex

De scheidingslijn tussen de damesschoen en herenschoen verdwijnt met de opkomst van de unisex schoenen. Met name sneakers verschijnen steeds vaker in één variant voor man en vrouw. Maar ook de bekende desert boots van Clarks zijn een voorbeeld van schoenen voor hem èn haar. Met Valentijnsdag in aantocht, geven we je inspiratie voor unisex schoenen waarin je als mierzoet happy couple op pad kunt gaan.  Lees meer

Cropped jeans in de kou

Je hebt ze vast gezien. Van die bikkels die ongeacht de temperatuur toch nog een cropped jeans aan hebben. En je hebt vast ook al die mensen voor gek verklaard omdat jij echt niet met blote enkels gaat lopen wanneer het 5 graden vriest. We’ve got news for you! Je hoeft echt geen kou te lijden omdat je die leuke (iets kortere) spijkerbroek aan wilt en ik ga je in deze blog vertellen hoe je dat moet doen. Lees meer

How to wear: 6 manieren om sneakers te dragen

Vroeger droeg je ze alleen om in te sporten en nu draag je ze altijd en overal: sneakers. Tenminste, bijna overal. We zijn dol op sneakers! Ze zijn niet alleen stoer en lopen heerlijk, maar zijn ook handig te combineren. Tijd voor 'how to wear sneakers'-tips met zes manieren om sneakers te dragen. Lees meer

Trend report: let your metallic shoes shine

Zit jij ook nog in de glim-en-glans-modus die is overgebleven van oud en nieuw? Dat wanneer je iets ziet glanzen je er direct op af rent om het glimmedingetje in handen te nemen en dan probeert te onderdrukken om 'my precious' te fluisteren? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Metallic is huge deze zomer en zien we op sneakers, loafers, sandalen en meer. Lees meer

Reebok vs. Kendrick Lamar: de special edition Club C 85 sneaker

Vers van de pers: Reebok lanceert een nieuwe sneaker in samenwerking met Kendrick Lamar! Na de eerdere succesvolle samenwerkingen is nu de Club C 85 sneaker in een nieuw premium jasje gegoten. De Club C 85 Hold Court is met zijn zachte suède bovenwerk, frisse kleurtjes en spannende lijnenspel de nieuwe liefde van elke sneakerfan. Lees meer

Trend report: get floral met de bloemenprint

De bloemenprint is terug in het straatbeeld! Hoogstwaarschijnlijk denk je bij een bloemenprintje gelijk aan het tuttige bloemetjesgordijn bij je oma, maar daar moet je snel verandering in brengen. De floral print is hot en zien we overal op jurken en tops, en geborduurd op jasjes en broeken. Hoe ga jij de bloemetjes buiten zetten dit zomerseizoen? Lees meer

Slip-on 2.0: de moderne veterloze sneaker

Er is iets opvallends aan de gang: veters maken plaats voor brede banden van elastiek en grote strikken. Deze veterloze gympen of loafers met sportieve witte zool creëren een nieuwe versie van de bekende slip-on sneaker: de slip-on 2.0. Deze trendy schoen is niet gemaakt van textiel maar van luxe leren materialen, heeft een minimalistisch design en unieke details op de wreef. Lees meer

adidas Flashback, onze nieuwste sneakercrush

adidas gaat terug in de tijd met de nieuwe Flashback sneaker. Het nieuwe model heeft een retro silhouet gebaseerd op vintage modellen zoals de Samoa en Gazelle. Net als deze sneakers heeft de Flashback een vertrouwde look, maar is gebouwd van modern mesh en een schuimzool zodat je op wolkjes loopt. Binnenkort maakt de adidas Flashback bij ons het debuut. Ben jij klaar voor deze nieuwe sneakercrush? Lees meer

Laarzen, enkellaarzen en boots met gespen: buckle it up!

Of ze nu groot, klein, zilver, goud, robuust of subtiel zijn: gespen mogen gezien worden dit seizoen. Pumps, enkellaarzen en hoge laarzen worden allemaal getransformeerd in eyecatchers wanneer er een gesp (of twee) op zit. Van een pump met een subtiel enkelbandje tot stoere biker boot: een gesp geeft jouw schoen net dat beetje extra. Lees meer

Dè sneaker trends voor de zomer van 2017

Tijd voor iets nieuws! Ben jij ook he-le-maal klaar met het winterweer en heb jij zin om nieuwe sneakers te shoppen voor het nieuwe seizoen? Anders wij wel. En oelala wat staan ons een paar geweldige sneaker trends te wachten voor de zomer! Deze zomer van 2017 gaan onze voeten onder andere shinen in zilver en pastel. Benieuwd naar de andere sneaker trends? Lees meer

Trend report: volumineuze mouwen & ruches

Het is tijd voor een nieuwe dosis fashion inspiratie en dit keer gaan we het hebben over mouwen. En wel over een flinke statement mouwen van formaat die niet over het hoofd kunnen worden gezien. Na intrede van de flared jeans en culottes mogen ook onze armen weer vrij bewegen door de intrede van de klokmouw en trompetmouw. Daarnaast worden we overspoelt met tops met ruches en ruffles. Wat vind jij, hot or not?
Lees meer

How to: hoe draag je sokken in verschillende schoenen?

We zien ze steeds meer voorbijkomen, de fishnet sokjes. De dunne sokken met gaten zijn een ware hit onder de bloggers en celebs en worden gedragen in sneakers, enkellaarsjes en loafers. Het moment om de balans op te maken, want hoe en welke sokken draag je in verschillende schoenen? Lees meer

De 10 meest iconische schoenen uit films

Al vanaf het begin van de 20e eeuw worden films gezien als een vorm van entertainment waarin voornamelijk de mens de grootste rol speelt. Deze acteurs en actrices laten ons lachen en huilen, en mede dankzij hun kostuums worden we naar een andere wereld getransporteerd. Dit betekent dus ook dat filmliefhebbers (al ruim 120 jaar lang) blootgesteld worden aan verschillende soorten schoenen. Soms worden de schoenen zo legendarisch dat ze ineens ontzettend populair worden. In deze blog worden de meest iconische schoenen uit films op een rijtje gezet. Lees meer

De perfecte schoen voor jouw figuur en lichaamsbouw

Let’s celebrate diversity! Elke vrouw is uniek en anders, en dat vinden bij Sooco geweldig. Niet alleen kleding kan helpen om jouw figuur beter uit te laten komen, schoenen kunnen je hele voorkomen bepalen, kunnen een bepaald accent op je lichaam leggen en zorgen voor het totaalplaatje. Heb jij ooit rekening gehouden met je figuur als je schoenen koopt? Lees meer

De ultieme guide: hoe voorkom én verminder je vervelende geurtjes in schoenen

Jouw keuze van vandaag valt op de sneakers van New Balance. Maar ja, zichtbare sokken zijn natuurlijk geen gezicht. Dan maar zonder sokken! Aan het einde van de dag trek je je sneakers nietsvermoedend uit, ruilt ze in bij de voordeur voor een paar pantoffels en ploft op de bank. Op het moment dat je partner thuiskomt, klinkt er een smorende kreet van ontzetting uit de gang. “Wat is dat voor een lucht?” Help! Lees meer

Bloggerstyle #4: Deze schoenen dragen de fashionbloggers

Tijd voor de laatste Bloggerstyle van 2016! Ook in de laatste paar maanden van dit jaar hebben we samen mogen werken met de meest fashionable bloggers en vloggers, en daar zijn we erg trots op. In deze blogrubriek nemen we je voor de vierde keer mee in de wereld van onze stylish Sooco bloggers en geven we je een overzicht van onze favoriete schoenen.

Lees meer

Modekleuren lente en zomer 2017

Met kleuren als wit, blauw en roze sla je de plank nooit mis in het zomerseizoen, maar welke kleuren zijn nu echt trending aankomende lente en zomer? Kleureninstituut Pantone heeft de modekleuren voor 2017 bekend gemaakt en voorspelt dat 'Greenery', een frisgroene kleur, als de nummer 1 trendkleur onze kledingkast op gaat fleuren. Volgens Pantone is deze groene kleur het beste te combineren met neutrale nude tinten, pastels en metallics. Wij zetten de shortlist van 10 Pantone modekleuren voor de aankomende zomer voor je klaar. Lees meer

Nieuwe sneakerhype: adidas X_PLR

Wie adidas op de voet volgt, heeft het waarschijnlijk al meegekregen. Deze maand is er een nieuw model uitgebracht, namelijk de adidas X_PLR. Dit model is de opvolger van de populaire adidas NMD sneaker en schijnt de hype van komende zomer te worden. Lees meer

Trend report: Sweaterdress

De sweaterdress. Voor sommige mensen misschien een angstaanjagend klinkende term, want bij het woord sweaterdress denk ik als eerste aan een vormloze, te lange geitenwollentrui. En ja, dat is het eigenlijk ook. Maar wanneer je een sweaterdress op de juiste manier combineert met accessoires en schoenen, en een vorm kiest dat bij jouw lichaamsbouw past, is dit een ontzettend leuk kledingstuk om mee te experimenteren. In deze blog geven we 4 tips om een sweaterdress te combineren.

Lees meer

Check ons ook op

Twitter

Bloglovin'

Follow

De laatste Trends

Feedbackcompany

Categorie

Archief

My Shoppingbag
Je Shoppingbag is leeg.
€ 5,- korting op je bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang jouw € 5,- welkomstkorting!

Nee dank je, ik wil geen korting.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk onze cookieverklaring. Als je gebruik maakt van onze site, gaan we ervan uit dat je akkoord bent.