Dé trend van dit seizoen: cowboylaarzen!

Dit seizoen zien we de klassieke cowboylaarzen oftewel western boots weer terug in het straatbeeld en bij fashionbloggers. De Western look is geïnspireerd op de Bohemian style. We zien de leren cowboylaarsjes vaak in combinatie met opvallende prints, leuke dessins en opvallende accessoires. In onze collectie van aankomend seizoen zien we deze stoere western laarzen voorbij komen. Lees meer

De sneaker die iedereen wil hebben: de Creeper

De it-sneaker van dit moment is de plateau sneaker. In onze eerdere blog vertelden we over de terugkeer van de sneakers met verhoogde zool. De trendschoen werd vooral nieuw leven ingeblazen door de samenwerking tussen Puma en Rihanna. In deze blog vind je de Puma Creepers en de leukste look-a-like plateausneakers die je gewoon moet hebben! Lees meer

De trend van het najaar: Lakleer

Je hebt waarschijnlijk al een aantal exemplaren leren schoenen, tassen en jassen (of jack) in je kast hangen. Kan niet missen, want de afgelopen jaren domineerden de leren schoenen, tassen en jassen het modebeeld. Probeer daarom iets anders en ga voor gewaagd: de lakleren schoenen, jasjes en tassen mogen er zeker wezen! You’re all dressed in leather, maar je komt tóch unieker voor de dag met lak. Lees meer

Mundart sneakers nieuw bij Sooco

Heb jij nog nooit van het sneakermerk Mundart gehoord? Dan stellen wij jou graag aan Mundart voor. Mundart komt uit Duitsland en het merk is nog niet zo lang op de markt. De eerste collectie voor mannen en vrouwen lag namelijk pas in de lente/zomer van 2016 in de winkels. Benieuwd naar de najaarcollectie? Meet the brand! Lees meer

Trend report: Mid-calf boots

Vorig jaar waren de overknee boots in en die zie je nu ook wel maar wat je meer gaat zien zijn de mid-calf boots. Dit zijn laarsjes tot halverwege je kuiten. Het model wordt al lange tijd gesport bij de Kardashians maar nu ga je meer it girls zien met deze gave laarsjes. Wij zijn zeker een fan van de mid-calf boots!  Lees meer

Bloggerstyle #2: deze schoenen dragen de bloggers

Tijd voor een nieuwe Bloggerstyle! Zoals jullie weten werken wij geregeld samen met de tofste fashionbloggers en vloggers die heel goed weten wat trending is. In deze blogrubriek nemen we je voor de tweede keer mee met onze eigen Sooco bloggers, die jou de schoenen laten zien je gewoon moet hebben dit najaar! Lees meer

Trend report: Metallic

Op zoek naar een paar opvallende schoenen voor de herfst? Ga dan voor een paar gemaakt van (imitatie) metallic leer! Met een goede dosis metallic en glitters steel jij aankomend seizoen de show. De metallic trend is er een om te rocken!    Lees meer

Dit waren de populairste sneakers van de zomer

Hoewel het nu pas echt zomer wordt in Nederland, is deze officieel alweer bijna voorbij. Het perfecte moment om de balans op te maken en te onderzoeken wat de meest populaire zomersneakers waren voor mannen en vrouwen. We hebben een top 25 gemaakt voor de mannen en voor de vrouwen. Benieuwd of jouw sneaker tot de populairste van de zomer van 2016 behoort? Lees meer

Wat zijn de trendkleuren voor schoenen aankomende herfst / winter?

Schoenen kan je nooit genoeg hebben. Elk seizoen komen de schoenen merken weer met gave schoenen volgens de laatste trend en in de trendkleuren. Maar wat zijn nou echt de trendkleuren van aankomend seizoen voor schoenen? Lees meer

Mim-Pi! Een nieuw kinderschoenen merk bij Sooco

Mim-Pi is een Nederlands merk wat meisjesschoenen verkoopt. De schoenen zijn schoenen waar meisjes over dromen. Het zijn echte meisjesschoenen met bonte kleuren en leuke versieringen. Ze zijn net iets anders dan anders en zijn verkrijgbaar in de maten 23 t/m 35. Benieuwd naar dit merk?  Lees meer

How to: Hoe stijl je enkellaarsjes?

Enkellaarsjes heeft bijna ieder meisje en vrouw wel in de kast staan. Sommige wel meer dan één paar. De laarsjes zie je in veel verschillende kleuren, modellen en met diverse prints. Toch is het voor sommige lastig hoe je enkellaarsjes het beste kunt combineren. Enkellaarsjes zijn niet per se alleen voor de herfst en winter. In het voorjaar en in de zomer kunnen ze ook goed gedragen worden.  Lees meer

Papucei laarzen nieuw bij Sooco

Vanaf aankomend seizoen hebben wij een nieuw merk in onze collectie genaamd Papucei. De merknaam Papucei is Romeins en betekent schoentjes. Voor deze naam is gekozen omdat schoenen de kern van het merk is. De schoenen uit de collectie van Papucei worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Dat is voor het merk erg belangrijk. In deze blog vertellen we je wat meer over dit nieuwe Sooco merk. Lees meer

Is de zwarte sneaker de vervanger van de witte sneaker?

Sneakers lopen comfortabel, staan cool onder jouw outfit. Deze sportieve schoen gaat al veel seizoenen mee en de komende seizoenen blijft die in. Sneakers draag je het liefste elke dag want ze passen onder elke outfit en geen enkele schoen loopt eigenlijk fijner. Niet zo gek dus dat je ze veel op social media ziet bij de trendsetters en bloggers. De witte sneaker was de afgelopen zomer erg in. Iedereen moest een witte sneaker hebben en het liefst meerdere want ze lopen toch zo fijn en kunnen overal mee gecombineerd worden. Voor de winter lijkt het erop dat een ander kleur sneaker gaat domineren. Maar welke kleur? Lees meer

How to: hoe onderhoud je leersoorten?

Leuk hé, schoenen kopen!  Niets lijkt zo fijn als je wanen tussen de verschillende kleuren, soorten en maten van de schoenen in winkels! Maar het is nóg fijner als je zelfs zo’n gevarieerde schoenencollectie hebt, toch? En van jouw schoenencollectie wil jij graag lang genieten. Dan is het erg belangrijk dat jij jouw schoenen goed onderhoud, maar hoe onderhoud je welke leersoort goed? Een vraag die makkelijk te beantwoorden is, maar vaak vergeten wordt. Met onze tips geniet jij langer van jouw leren schoenen. Lees meer

Wat zijn de trendkleuren van dit najaar?

Met de kleuren zwart, grijs, bruin en blauw sla je nooit de plank mis in de herfst en winter. De winkels zullen zoals elk seizoen weer vol hangen met deze kleuren. Maar welke kleuren zijn nou echt hot aankomend seizoen? Wij hebben de 10 trendkleuren van Pantone voor aankomend seizoen voor jou op een rijtje gezet. Lees meer

How to: schoenen inlopen, zó doe je dat!

Het duurt niet lang meer en dan wisselen de seizoen weer en dat betekent (YAY!) nieuwe schoenen: mooie winterboots of zacht gevoerde laarsjes. De keuze is reuze. En dan vind jij jouw favoriete paar: mooie enkellaarzen met een kleine hak. Je past ze en ai, je voelt ze al een beetje knellen. Maar ach, wat geeft het – het is gewoon een kwestie van schoenen inlopen.  Lees meer

Trend report: de schoenen trends voor deze herfs/ winter

De herfst en winter komen weer inzicht. Wij hebben al veel gave nieuwe schoenen binnengekregen. Heb je nog geen idee welke schoenen in zijn aankomend seizoen? Dat geeft niet want wij laten jou de belangrijkste schoenen trends voor aankomend seizoen zien. Deze modellen zijn helemaal in en ga je veel zien komend seizoen!  Lees meer

Zomertoppers in de sale

Ga jij nog op vakantie op hoop jij dat het in Nederland nog zomers weer gaat worden? Dan kan jij trendy hakken, luchtige slippers, fijn lopende sneakers en zonnige sandaaltjes goed gebruiken! Vanaf deze week zijn de XXL DISCOUNT DAYS begonnen dus nu is het de perfecte kans om jouw zomertoppers te shoppen in onze webshop of in onze store in Enschede. 
Lees meer

Wingtips en geperforeerde layers: the brogue trend is still standing

Brogueschoenen zijn niet meer weg te denken uit de fashionwereld. De schoenen zijn dé trend van het seizoen. De schoenen zijn ontstaan vanuit de drassige jachtvelden in Schotland en Ierland en ze waren eigenlijk bedoeld als praktische buitenschoen. De perforaties dienden ervoor om het vocht dat vanuit de jachtvelden in de schoen kwam, af te voeren. Inmiddels zijn brogues erg gewild en zie je ze terug binnen verschillende modetrends en worden ze vooral gedragen om het design. Lees meer

Reebok Kendrick Lamar SPP

Reebok heeft weer een gave nieuwe sneaker ontworpen en bundelt nogmaals de krachten met Hiphopper Kendrick Lamar om een speciale editie sneakers te ontwerpen. De vorige releases met Kendrick Lamar waren een groot succes waardoor Reebok de samenwerking graag wilde doorzetten. De nieuwe sneaker luistert naar de naam: Reebok Kendrick Lamar SPP.  Lees meer

Check ons ook op

Twitter

Bloglovin'

Follow

De laatste Trends

Feedbackcompany

Categorie

Archief

My Shoppingbag
Je Shoppingbag is leeg.
€ 5,- korting op je bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang jouw € 5,- welkomstkorting!

Nee dank je, ik wil geen korting.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk onze cookieverklaring. Als je gebruik maakt van onze site, gaan we ervan uit dat je akkoord bent.