How to wear: penny loafers & muiltjes

Op Instagram zien we ze elke keer voorbijkomen en deze zomer behoren ze tot je basiscollectie: loafers. Fashion en comfort vind je ineen in de loafer. Hoe warm of koud het ook is, deze klassieke instappers kunnen altijd gedragen worden. Hoe? Dat laten we je in deze how to wear penny loafers en muiltjes zien. Let's get inspired! Lees meer: How to wear: penny loafers & muiltjes

How to: hoe moet ik schoenen van verschillende materialen schoonmaken en onderhouden?

Natuurlijk wil jij je nieuwe schoenen direct aan naar dat ene vette feestje. Maar een dag (of een paar feestjes) later zijn ze onmogelijk weer schoon te krijgen. Hoe maak je je schoenen nou het beste schoon? En hoe houd je je nieuwe schoenen zo lang mogelijk mooi? Of je schoenen nu van leer, suède, metallic leer of fluweel zijn gemaakt: wij geven je de beste tips! Schoenen schoonmaken doe je zo!  Lees meer: How to: hoe moet ik schoenen van verschillende materialen schoonmaken en onderhouden?

6 jeans trends die je in je kast moet hebben

Dit voorjaar is er meer spijkerbroekkeuze dan ooit. Laat de strakke skinny jeans in de kast liggen, want er zijn zoveel toffe denimstijlen die je nieuwe lieveling kunnen gaan worden. Het strakke denim maakt plaats voor oude favorieten als de mom jeans en kick-flare jeans waarbij het draagcomfort een stuk losser is geworden. Om je een handje te helpen vertel ik je welke vijf jeansmodellen niet in jouw garderobe mogen ontbreken. Lees meer: 6 jeans trends die je in je kast moet hebben

Puma Suède Heart Reset sneaker x Cara Delevingne

Puma is niet te stoppen! Na Rihanna strikt Puma nu model en actrice Cara Delevingne. Cara is het gezicht van de Do You campagne waarin ze straalt met de nieuwe Suède Heart Reset sneakers aan haar voeten. Deze nieuwe it-sneakers zijn een gedurfde stap en zeker niet voor iedereen. Als je klaar bent om een statement te maken met een pop of colour is de Puma Heart Suède Reset helemaal de bom voor jou. Lees meer: Puma Suède Heart Reset sneaker x Cara Delevingne

Trend report: power to pastelkleuren

Zoete zachte pasteltinten domineren aankomend seizoen het straatbeeld en wij zien dan ook bijna dagelijks pastelkleurige items binnenkomen voor het nieuwe seizoen. Nu zijn pastelkleuren niet alleen hip bij schoenen, maar ook op andere gebieden zoals haar, interieur en kleding. Ik ga alle trends met je bespreken zodat jij helemaal op de hoogte bent. Lees meer: Trend report: power to pastelkleuren

Ontdek je eigen kledingstijl in simpele stappen

Hoe zou jij je kledingstijl omschrijven? Het kan zomaar zijn dat je daar geen antwoord op kan geven, want er zijn zoveel verschillende stijlen en welke past bij jou? Je eigen kledingstijl ontdekken is zo simpel nog niet. Het leven als stijlicoon is namelijk niet voor iedereen weggelegd. In deze blog helpen we jou om in een aantal simpele stappen je eigen kledingstijl te ontdekken voor jouw eigen signature look. Lees meer: Ontdek je eigen kledingstijl in simpele stappen

De schoenentrends lente/zomer 2017

Het lentezonnetje begint voorzichtig te schijnen en de temperaturen gaan omhoog. Elke dag komen er bij ons veel nieuwe gave schoenen binnen voor het nieuwe seizoen. Heb je nog geen idee wat de schoenentrends zijn voor het aankomend lente- en zomerseizoen? Dat geeft niet, wij laten jou in deze blog de belangrijkste schoenentrends zien.  Lees meer: De schoenentrends lente/zomer 2017

Reebok Diamond x Fashiongirl Gigi Hadid

Na Kendrick Lamar is Reebok nu ook een samenwerking aangegaan met het internationale supermodel Gigi Hadid. Voor fitgirl Gigi Hadid lijkt de samenwerking met Reebok haar op het lijf geschreven, de samenwerking is net zo sprankelend en speels als Gigi zelf. Als onderdeel van de #PerfectNever campagne is ze het gezicht van het nieuwe Diamond sneaker pack met de Club C 85 en Classic Leather Diamond.
Lees meer: Reebok Diamond x Fashiongirl Gigi Hadid

In the army now: legergroen & camouflage print

Alle fashion liefhebbers verzamelen! Er is zich een modeleger aan het vormen en daar wil jij bij horen. De military trend en camouflage prints leken hun langste tijd te hebben gehad, maar niets is minder waar. Camo is terug en geraffineerder dan voorheen. Frisse subtiele legerprints en groene kleuren sieren het straatbeeld. Kies voor camo style en join the fashion army! Lees meer: In the army now: legergroen & camouflage print

Bloggerstyle #5: deze schoenen dragen de fashionbloggers

Tijd voor een nieuwe Bloggerstyle! Sooco werkt samen met de tofste fashionbloggers die heel goed weten wat trending is. In deze blogrubriek nemen we je voor de vijfde keer mee met onze eigen Sooco bloggers, die je laten welke trendy schoenen je gewoon moet hebben dit seizoen. Benieuwd om welke bloggers het gaat? We stellen ze graag aan je voor! Lees meer: Bloggerstyle #5: deze schoenen dragen de fashionbloggers

Grammy winnaar The Weeknd lanceert de Puma Ignite Limitless sneaker

Een maand geleden konden we al genieten van de stem van The Weeknd die zong: "I feel it coming". En het is gekomen hoor! The Weeknd sloeg samen met Puma de handen ineen en hieruit ontstond de geweldige Puma Ignite Limitless Hi Tech sneaker. Lees meer: Grammy winnaar The Weeknd lanceert de Puma Ignite Limitless sneaker

De perfecte outfit voor Valentijnsdag

Bijna is het Valentijn: de dag van de liefde. De meest romantische dag van het jaar vol rozenblaadjes, liefdesbrieven en chocola. You hate it or love it. Of je nu romantisch gaat dineren met vriendlief of gaat borrelen met je vriendinnen, deze liefdevolle dag is het perfecte excuus om een nieuwe outfit te scoren. In deze blog nemen we je mee in een 'what to wear' voor verschillende Valentijnsdates. Lees meer: De perfecte outfit voor Valentijnsdag

Trend report: what's your fashion statement?

Het maken van een statement is iets wat ons dagelijks bezig houdt. Zeker in fashion industrie. Net als een tattoo zijn een statement shirt, tas of schoenen een manier geworden om een statement te maken zonder iets te zeggen. Deze statement kleding of schoenen met opdruk van opvallende, inspirerende of grappige teksten zijn niet perse nieuw, maar worden aankomend zomerseizoen een huge thing. Lees meer: Trend report: what's your fashion statement?

Schoenen voor hem en haar: unisex

De scheidingslijn tussen de damesschoen en herenschoen verdwijnt met de opkomst van de unisex schoenen. Met name sneakers verschijnen steeds vaker in één variant voor man en vrouw. Maar ook de bekende desert boots van Clarks zijn een voorbeeld van schoenen voor hem èn haar. Met Valentijnsdag in aantocht, geven we je inspiratie voor unisex schoenen waarin je als mierzoet happy couple op pad kunt gaan.  Lees meer: Schoenen voor hem en haar: unisex

How to wear: 6 manieren om sneakers te dragen

Vroeger droeg je ze alleen om in te sporten en nu draag je ze altijd en overal: sneakers. Tenminste, bijna overal. We zijn dol op sneakers! Ze zijn niet alleen stoer en lopen heerlijk, maar zijn ook handig te combineren. Tijd voor 'how to wear sneakers'-tips met zes manieren om sneakers te dragen. Lees meer: How to wear: 6 manieren om sneakers te dragen

Trend report: let your metallic shoes shine

Zit jij ook nog in de glim-en-glans-modus die is overgebleven van oud en nieuw? Dat wanneer je iets ziet glanzen je er direct op af rent om het glimmedingetje in handen te nemen en dan probeert te onderdrukken om 'my precious' te fluisteren? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Metallic is huge deze zomer en zien we op sneakers, loafers, sandalen en meer. Lees meer: Trend report: let your metallic shoes shine

Reebok vs. Kendrick Lamar: de special edition Club C 85 sneaker

Vers van de pers: Reebok lanceert een nieuwe sneaker in samenwerking met Kendrick Lamar! Na de eerdere succesvolle samenwerkingen is nu de Club C 85 sneaker in een nieuw premium jasje gegoten. De Club C 85 Hold Court is met zijn zachte suède bovenwerk, frisse kleurtjes en spannende lijnenspel de nieuwe liefde van elke sneakerfan. Lees meer: Reebok vs. Kendrick Lamar: de special edition Club C 85 sneaker

Trend report: get floral met de bloemenprint

De bloemenprint is terug in het straatbeeld! Hoogstwaarschijnlijk denk je bij een bloemenprintje gelijk aan het tuttige bloemetjesgordijn bij je oma, maar daar moet je snel verandering in brengen. De floral print is hot en zien we overal op jurken en tops, en geborduurd op jasjes en broeken. Hoe ga jij de bloemetjes buiten zetten dit zomerseizoen? Lees meer: Trend report: get floral met de bloemenprint

Slip-on 2.0: de moderne veterloze sneaker

Er is iets opvallends aan de gang: veters maken plaats voor brede banden van elastiek en grote strikken. Deze veterloze gympen of loafers met sportieve witte zool creëren een nieuwe versie van de bekende slip-on sneaker: de slip-on 2.0. Deze trendy schoen is niet gemaakt van textiel maar van luxe leren materialen, heeft een minimalistisch design en unieke details op de wreef. Lees meer: Slip-on 2.0: de moderne veterloze sneaker

adidas Flashback, onze nieuwste sneakercrush

adidas gaat terug in de tijd met de nieuwe Flashback sneaker. Het nieuwe model heeft een retro silhouet gebaseerd op vintage modellen zoals de Samoa en Gazelle. Net als deze sneakers heeft de Flashback een vertrouwde look, maar is gebouwd van modern mesh en een schuimzool zodat je op wolkjes loopt. Binnenkort maakt de adidas Flashback bij ons het debuut. Ben jij klaar voor deze nieuwe sneakercrush? Lees meer: adidas Flashback, onze nieuwste sneakercrush
My Shoppingbag
Je Shoppingbag is leeg.
€ 5,- korting op je bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang jouw € 5,- welkomstkorting!

Nee dank je, ik wil geen korting.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk onze cookieverklaring. Als je gebruik maakt van onze site, gaan we ervan uit dat je akkoord bent.