How to: zo loop jij pijnloos op hoge hakken

O. Ze zijn zó mooi. Je weet wel, van die pumps of enkellaarsjes met hoge hakken. Hakken die meteen een statement maken en jouw benen helemaal tot hun recht laten komen. Toch zijn deze high heels een marteling voor jouw voeten. Door jezelf goed voor te bereiden kun je een avond op hoge hakken overleven. In deze blog geven de hoge hakken voorbereidingstips, de trucs die je kunt toepassen om ongemakken te voorkomen en de juiste manier om erop te lopen. 
Lees meer

Begin 2017 goed: onze selectie NYE party’s en tips

Ben je er nog steeds niet over uit naar welke Oud & Nieuwjaars party je moet gaan? Dat begrijpen we, want er zijn er zo veel om uit te kiezen. Daarom helpen we je graag een handje en brengen we vijf NYE party’s door heel Nederland bij jou onder de aandacht. Daarnaast geven we je een aantal party tips en tricks, zodat jij 2017 met een knaller kan beginnen. Here we go! Lees meer

Het jaar van de blokhak

2016 was het jaar van de meest praktische hak ooit: de block heel. Block heels zijn pumps of sandalen met een dikke, rechte hak eronder. Perfect voor de dames die graag op platte schoenen of sneakers lopen, maar soms toch even iets netter voor de dag willen komen met een stel stoere hakken. Want dat zijn ze! Stoer en vrouwelijk tegelijk. Er was ooit een periode waarin de blokhak alleen oké werd gevonden in de etalage van de tweedehandswinkel om de hoek. Maar in 2016 werd opeens het jaar waarin de block heel met open armen ontvangen werd door de mode-industrie. Ze waren dit jaar de vervanger van de stiletto’s met dunne hak. En wat mij betreft mogen ze blijven. Waarom? Dat vertel ik je hier. Lees meer

Puma Basket Heart sneakers: hot & happening!

Wij hebben ze gestrikt: de Puma Basket Heart sneakers! Deze girly sneakers zijn de nieuwste lancering van Puma en een ware hype onder de bloggers en fashionista's. De sneakers met echte strik zijn er in twee kleuren: wit en zwart, en er is een suède variant met glitters voor zomer. In deze blog lees je meer over deze nieuwe shoecrush, die dè hit van 2017 gaat worden. Lees meer

Een musthave voor iedere vrouw: de Little Black Dress

Wanneer je aan een modedeskundige zou vragen wat een item is dat iedere vrouw in haar kast moet hebben hangen, is de kans groot dat hier de Little Black Dress wordt genoemd. Een jurkje kan onder de noemer LBD worden geplaatst wanneer het zwart is, niet te lang (meestal niet langer dan tot de helft van de kuit) en het een simpel ontwerp is.

Lees meer

Worden dit de trends van de zomer? Fashion Week SS17

Bont is het woord voor het nieuwe seizoen lente/zomer van 2017. Als we de catwalks van de Milan, Paris en Londen Fashion Week mogen geloven is er dit zomerseizoen een blik in het verleden én in de toekomst met bralettes, tropische prints, metallic effects en supersized shoulders. Het nieuwe seizoen omarmt een diversiteit aan trends. Wees gedurfd, verken de trends en maak je klaar om kleurrijk en vrouwelijk te shinen komende zomer. Lees meer

On a budget: 15 x damesschoenen onder de €50 euro

Ladies on a budget, opgelet! Wat is er nou leuker dan een nieuw paar schoenen voor niet al te veel geld? Heb je een laag budget of wil je je schoenencollectie uitbreiden met een goedkoper paartje voor erbij? Dat kan, want ik zet de leukste schoenen onder de €50 euro op een rij. Let's do some shopping! Lees meer

Bereid je voor op de feestdagen: de perfecte party look

De ultieme feestmaand is aangebroken: december. Voor velen van ons 'the most wonderful time of the year'. Van lang zitten en dineren aan de eettafel tot aan champagne poppen en losgaan op de dansvloer: de feestjes komen in alle soorten en maten. De feestdagen vereisen een aantal voorbereidingen. Want hoe creëer je nou de perfect partylook voor welke december gelegenheid? Alles wat je moet weten vind je in deze party guideline. Lees meer

Pantsuit: het mannenpak voor vrouwen

Bij het woord pantsuit krijg je misschien flashbacks naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen in november. Hillary Clinton is misschien wel de meest trotse pantsuit-draagster van deze eeuw. Dit ‘mannenpak voor vrouwen’ bestaat uit een nette broek en een colbert in dezelfde kleur of print. 

Lees meer

Spectaculaire Cyber Monday actie bij Sooco

Cyber Monday verwijst naar de maandag die direct volgt op het weekend van Black Friday en staat in het teken van mega sale shopping. De dag die is overgewaaid uit Amerika wordt in Nederland steeds populairder. Op Cyber Monday 28-11-2016 heeft Sooco een spectaculaire actie in petto. Benieuwd naar de actie? Lees meer

Waanzinnige Black Friday Sale bij Sooco

Vandaag 25-11-2016 is het Black Friday. Dit betekent dat heel de winkelstad op zijn kop wordt gezet. Winkeliers presenteren de hoogste kortingen en koopjesjagers trekken er op uit, op zoek naar de beste Black Friday Deals. Ook bij Sooco Footbar komt er een waanzinnige Black Friday actie. Benieuwd naar de actie?  Lees meer

Het ultieme schoenen verlanglijstje voor Sinterklaas

De pepernoten, chocoladeletters en schoencadeautjes vliegen ons om de oren. De Sint en zijn pieten zijn weer in het land. Hoog tijd om het ultieme damesschoenen verlanglijstje voor Sinterklaas op te stellen. Want met welk sinterklaascadeau maak je een vrouw nou gelukkiger, dan met een paar schoenen? Lees meer

Modern grunge: de hoge veterboots trend

De schoenen die elke vrouw dit najaar in haar schoenenkast zou moeten hebben? Stoere hoge veterboots. Deze boots met veters worden ook wel military, hiking of combat boots genoemd, en met deze boots creëer je de perfecte moderne grunge look. Van plat tot bikerboots en de halfhoge laars, er moeten dit seizoen veters in. Lees meer

Nieuw: kies de bezorgmethode die bij jou past

Sooco heeft zijn webshop vernieuwd. We introduceren nieuwe bezorgopties zodat jij de bezorgoptie kan kiezen die het beste bij jou past. Zo wordt bestellen nog sneller, gemakkelijker en toegankelijker. Daarnaast heeft onze gehele check-out een facelift gekregen en kun je bijvoorbeeld een wishlist maken. Lees meer

Starstruck: de sterrenstof trend

Één van onze favoriete najaarstrends laat ons letterlijk sterretjes zien. Sterrenstof, sterrenstelsels en sterrenbeelden zagen we afgelopen januari massaal op de catwalks. Jurken, truien en schoenen versierd met sterren geven je outfit enigszins een rock touch of moderne romantische twist. Wil jij nog meer schitteren? Maak dan kennis met sterrenstof. Lees meer

Bloggerstyle #3: deze schoenen dragen de populairste bloggers

Tijd voor een nieuwe Bloggerstyle! Zoals jullie weten werken wij geregeld samen met de tofste fashionbloggers en vloggers die heel goed weten wat trending is. In deze blogrubriek nemen we je voor de derde keer mee met onze eigen Sooco bloggers, die jou dè schoenen laten zien je gewoon moet hebben dit herfst- winterseizoen!  Lees meer

Puma introduceert de Suède Platform Elemental sneaker

Puma introduceert een nieuwe versie van de suède platform sneaker: de Puma Suede Basket Platform Elemental. Een hele mond vol, maar ook een titel die z'n naam waardig is. De Elemental versie van de creeper verheft letterlijk de klassieke suède sneaker van Puma door de toevoeging van de plateauzool. Uniek aan dit model: de opvallende ruwe stof die een hele nieuwe stijl creëert, die ons warm maakt voor de feestdagen. Lees meer

Winactie: win een Cruyff Weekender tas met inhoud!

Cruyff heeft een hele leuke actie voor jou. Koop je een paar Cruyff schoenen en post je een foto van je schoenen met de #cruyffatyourfeet op instagram, dan maak jij kans op een weekendtas vol met leuke gadgets (t.w.v. €250,-)! Lees meer

Fluweel - velvet - velours: fashion trend

Velvet of fluweel is een typische jaren '90 trend die dit najaar zijn comeback maakt. De trend van het zachte fluwelen stofje domineert de catwalks van Parijs tot New York en de it-girls en fashionbloggers worden gespot met velvet kleding of schoenen. De velours stof straalt veel luxe uit door de glans. Daarnaast is deze stof erg zacht en is hij chique, party proof, vrouwelijk en zeer stijlvol.  Lees meer

Halloweekend: Halloween Experience bij Sooco Footbar

Zoals jullie weten vinden we het bij Sooco leuk om af en toe eens extra uit te pakken met een speciaal evenement. Daarom dit weekend in onze Footbar Store: Halloweekend, the Halloween Experience! Lees meer

Check ons ook op

Twitter

Bloglovin'

Follow

De laatste Trends

Feedbackcompany

Categorie

Archief

My Shoppingbag
Je Shoppingbag is leeg.
€ 5,- korting op je bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang jouw € 5,- welkomstkorting!

Nee dank je, ik wil geen korting.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk onze cookieverklaring. Als je gebruik maakt van onze site, gaan we ervan uit dat je akkoord bent.