BESTEL JE ITEMS ONLINE EN KOM ZE OPHALEN IN ONZE FOOTBAR STORE

In deze tijd doen wij er alles aan om jou te voorzien van de service die je van ons gewend bent. Zo bezorgen wij je pakket graag persoonlijk bij je thuis en is het mogelijk om je bestelling bij ons in de Footbar store af te halen. Natuurlijk blijft het ook mogelijk om je pakket via DHL thuis te laten bezorgen.

Ben je benieuwd of jouw favorieten zijn afgeprijsd? Bekijk dan snel onze afgeprijsde collectie. Wanneer je een item hebt toegevoegd aan je winkeltas, je op “bestellen” hebt geklikt, bent ingelogd en je gegevens heb gecontroleerd kom je bij de “verzendmethode” uit. Hier kun je kiezen voor het ophalen van je bestelling in onze Footbar store, mits de artikelen voorradig zijn.

Na je bestelling krijg je automatisch een bevestigingse-mail en de winkel neemt contact met je op zodra de bestelling klaar ligt, om vervolgens een afhaalmoment met je af te spreken!

Bekijk onze actuele openingstijden om eenvoudig en snel af te halen.

Er zit geen maximum aan het aantal schoenen dat je kan bestellen via deze verzendmethode. Shoppen voor het hele gezin is dus mogelijk! 😉

Wij willen je vragen om je bij het ophalen van je bestelling rekening te houden met de regels van het RIVM.

Mochten de schoenen niet passen, dan is het ook mogelijk om je bestelling in de winkel te retourneren of te ruilen. Helaas is het niet mogelijk om in de winkel te shoppen. Wij hopen dat de winkels snel weer open mogen, want we kunnen niet wachten om jullie onze nieuwe collectie te laten zien. Voor nu hopen we jullie te zien bij het ophalen van je bestelling!

Mocht je vragen hebben over deze verzendmethode dan kan je altijd telefonisch contact opnemen via 053- 4837267 of via e-mail filiaal.enschede@sooco.nl

Tot snel!