XL Discountdays t/m 60% korting op geselecteerde items t/m 11-12-16

Met het voorjaar in het vooruitzicht en de nieuwe collectie die binnendruppelt schrijf ik met pijn in mijn hart over deze koude winterdagen. Maar hee, gelukkig hebben we geen invloed op het weer dus kunnen we er maar beter het beste van maken! Daarom nu voor jou nog één keer de leukste winterboots op een rij. Maar eerst nog heeeel even klagen…

cold days wear

Ken je het, die ochtenden dat het even tegenzit. Zo’n ochtend had ik dus vanochtend. De ochtend is al niet mijn favoriete moment maar goedgehumeurd ging liep ik naar de auto, klaar voor een nieuwe dag. Toen ik naar buiten stapte wist ik het al, dit gaat ‘m niet worden. Op mijn auto zat ongeveer een halve centimeter ijs. En laat ik nou nog net geen krabber hebben aangeschaft. Met mijn parkeerkaart begon ik tevergeefs aan mijn voorruit. Na vier keer een ander voorwerp te hebben geprobeerd om het ijs mee weg te krabben gaf ik het op en ging ik wachten tot de buurman klaar was met krabben. Hij hielp me gelukkig en een half uur later kon ik eindelijk vertrekken. Waarom ik nog niet chagrijnig was? Omdat ik vanochtend gelukkig mijn warme Rehab winterboots had aangetrokken! Mijn voeten waren - in tegenstelling tot mijn handen - nog heerlijk warm! Het kostte me wel wat moeite om mezelf weer op te vrolijken maaaar: een goed humeur begint met warme voeten (en een normale krabber)! 

Rehab winterboots


Nooit meer koude voeten met deze winterboots

Zonder gekheid, met dit soort koude dagen wil je zeker geen last hebben van koude voeten. Daarom heeft Sooco een ruime collectie winterboots speciaal voor jou afgeprijsd. Denk hierbij aan merken als Aqa, Bullboxer, Timberland en Via Vai. Je vindt er voor ieder wat wils, maar natuurlijk heb ik ook zo mijn voorkeuren. Mijn favorieten? 

Timberland winterboots

Aqa winterboots

Natuurlijk allereerst de winterboots van Rehab (zie eerste afbeelding), waardoor ik deze dag heb overleefd. Daarnaast ben ik altijd een trouwe fan van Timberland en ook de winterboots van Aqa mogen er zijn. Natuurlijk staat er nog veel meer leuks in onze collectie, maar hee, je kunt niet alles hebben. In ieder geval wens ik je veel warmte toe, op naar het voorjaar! Ook interessant

Wat zijn de trendkleuren voor schoenen aankomende herfst / winter?
Bloggerstyle #2: deze schoenen dragen de bloggers
Trend report: Metallic
De trend van het najaar: Lakleer
Trend report: Mid-calf boots

Wat vind jij?

Je kan een reactie plaatsen door eerst een in te loggen.

Recente Berichten

Pantsuit: het mannenpak voor vrouwen
Spectaculaire Cyber Monday actie bij Sooco
Worden dit de trends van de zomer? Fashion Week SS17
Waanzinnige Black Friday Sale bij Sooco
Clarks desert boots voor mannen: alles wat je moet weten

Check ons ook op

Twitter

Bloglovin'

Follow

De laatste Trends

Feedbackcompany

Categorie

Archief

My Shoppingbag
Je Shoppingbag is leeg.
€ 5,- korting op je bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang jouw € 5,- welkomstkorting!

Nee dank je, ik wil geen korting.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk onze cookieverklaring. Als je gebruik maakt van onze site, gaan we ervan uit dat je akkoord bent.