G-Star

G-STAR IS BACK, TELL A FRIEND.

G-star topbanner

Las jij de titel ook zingend in je hoofd op? Wij wel. En weet je waarom? Omdat wij super enthousiast zijn dat het toffe merk G-Star weer zijn intrede heeft gemaakt in de collectie van Sooco <3 Happy to have you back, my friend.

Het Amsterdamse merk G-Star RAW is in 1989 opgericht door Jos van Tilburg en volgt nog altijd zijn "Just the Product"-filosofie. Dankzij deze toewijding aan kwaliteit en vooruitgang is het merk vooraanstaand in de denimwereld, produceert het innovatieve stijlen en zet het vraagtekens bij de standaarden van de kledingindustrie.

Het merk focust zich op duurzame oplossingen voor de toekomst van de kleding- en schoenenindustrie. Met verkooppunten in meer dan 60 landen kun je wel zeggen dat G-Star RAW de wereld heeft veroverd! De collectie voor heren is met aandacht voor detail ontworpen. Bij Sooco zijn ze even weggeweest, maar ze zijn terug en better than ever! De schoenen van G-Star RAW passen onder elke outfit en zijn geschikt voor elke gelegenheid. Hun nieuwe collectie herenschoenen bestaat uit lage sneakers met een stoere, maar toch sophisticated uitstraling. Draag ze onder je smart casual outfit naar je werk of gewoon onder je alledaagse outfit met een jeans of chino.

Het geheim van G-Star RAW? Nobody knows.. Maar je wil je het ervaren? Shop dan de collectie van G-Star online of kom langs in onze Footbar Store.