Memberdays: 25% korting op geselecteerde items t/m 24-10-16

Ik zat met mijn benen opgetrokken op de bank en tuurde gedachteloos naar de televisie. ‘Boek last minute je vakantie…’ klonk het door de woonkamer. Vakantie, vakantie… “Hey!”, ik draaide me om naar mijn vriend in de keuken en wenkte. “Gaan wij eigenlijk nog op vakantie?”. Ieder jaar beslissen we op het laatste moment óf we gaan. We zijn er voor dit jaar uit: wij gaan cheapass en ouderwets kamperen.

Normaal gesproken stappen we in de auto en rijden we weg. Waar naartoe? Dat zien we dan wel. Meestal rijden we naar een hoofdstad (Parijs, Praag en Berlijn hebben we al gezien), waar we een VVV opzoeken en het goedkoopste hotel boeken.

Dit jaar zijn we verhuisd en al in Parijs geweest, dus ‘op vakantie gaan in de zomer’ stond financieel betreft onderaan ons wensenlijst. Toch begon het deze week te kriebelen. Misschien komt het door het mooie weer, doordat mijn vriendinnen stuk voor stuk in het vliegtuig stappen of door de misleidende vakantiereclames op televisie… Ik weet het niet, maar ik wilde op vakantie gaan niet overslaan dit jaar. En daarom gaan we kamperen. Met een tent. En een ‘skottelbraai’.


ipanema sandaal camping


Wat neem ik mee? Ipanema sandalen!

Het is voor mij JAAAAREN geleden dat ik met een tent achterin de auto naar het buitenland vertrok. En ik weet uit alle ervaring die ik heb dat kamperen om praktische outfits vraagt. Jurkjes zijn overbodig en shorts een luxe. Jasjes, vesten en truien zijn ontzettend fijn als het ’s avonds afkoelt. Maar bovenal blijven schoenen met hakken thuis en gaan comfortabele slippers mee. Mijn Ipanema sandalen zijn een onmisbaar item en staan daarom bovenaan mijn ‘ik ga kamperen en neem mee…’ lijst.


ipanema sandalen camping


De Ipanema Feline sandalen zijn perfect voor kampeerdagen. De Ipanema sandalen zijn gemaakt van synthetisch materiaal en zijn waterafstotend. Ze zijn daarom niet alleen makkelijk voor dagelijks gebruik, maar kunnen bijvoorbeeld ook gedragen worden bij het zwembad en onder de douche (en gezien je – als je op een camping staat – de douche moet delen met minstens 30 andere vrouwen, is het dragen van de Ipanema sandalen een frisse en hygiënische gedachten). De flexibele bandjes en de handige gespsluiting zorgen ervoor dat de sandaal altijd past en lekker zit. Ben je minder van de sandalen? Kies dan voor een paar synthetische (teen)slippers.Ook interessant

Alles wat je moet weten over… De Nike LunarGlide 6
De easy to wear chelsea boot
High heels: Opgewonden van schoenen
Hoe stijl je enkellaarsjes?
Ipanema sandalen: op de camping

Wat vind jij?

Je kan een reactie plaatsen door eerst een in te loggen.

Recente Berichten

Welcome to the jungle: Animalprint trends
De easy to wear chelsea boot
Trend report: schoenen & enkellaarsjes met studs
Geox: een nieuw kinderschoenen merk bij Sooco
Wannahaves: Stoere biker boots

Check ons ook op

Twitter

Bloglovin'

Follow

De laatste Trends

Feedbackcompany

Categorie

Archief

€ 5,- korting op je bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang jouw € 5,- welkomstkorting!

Nee dank je, ik wil geen korting.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk onze cookieverklaring. Als je gebruik maakt van onze site, gaan we ervan uit dat je akkoord bent.