20% extra korting op alle sale t/m 11-12-16 | Korting al verrekend in de prijzen

Volgende week stapt mijn neef in z’n huwelijksbootje met zijn vriendin. En ik ben uitgenodigd voor het feest ’s avonds. Helemaal leuk, want voor zo’n avond mag je een uitstapje maken naar het ‘chique’ en uren te spenderen aan je outfit en make-up. En daarom leek het mij leuk om er vandaag een blogpost aan te wijden!

Vroeger was ik al gék op bruiloften. Ik liet mijn Barbies ten minste honderd keer met elkaar trouwen, speelde een bruiloft na met mijn klasgenootjes en vertelde mijn moeder in geuren en kleuren wat ik allemaal van mijn bruiloft verwachtte. Later, als ik groot ben. Het moment dat jij en je partner eeuwig trouw beloven lijkt mij nog steeds het allermooiste wat er is. Maar inmiddels hebben mijn dromen andere vormen aangenomen. Het maakt me niet meer uit hoe groot het feest wordt en ik hoef niet per se een huge ass jurk van Vera Wang… Daarbij stap ik de komende jaren nog niet in het huwelijksbootje, dus ik houd het voorlopig bij het bezoeken van de feestjes (wat absoluut geen straf is).


Een eenvoudige maar feestelijke jurk

Oké, back to the point. Ik begin meteen met de eerste regel van het ‘ik-ga-als-gast-naar-een-huwelijk’: je mag NIET mooier zijn dan de bruid! Het is immers háár dag. Daarmee bedoel ik, kies een outfit die geen volle zalen trekt. Maar trek daarentegen ook niet het jurkje aan dat je droeg op de begrafenis van je overgroot oma. Ga voor een outfit met subtiele details. Op die manier creëer je een elegante én feestelijke look. Ik heb mijn oog laten vallen op een eenvoudig glitter jurkje, met een swing dress model.

1


Pumps met hoge hakken

Deze jurk combineer ik met een paar pumps met hoge hakken. Ik zie mezelf niet met een paar sneakers onder een jurk op een bruiloft verschijnen – al is dat qua comfort wel een betere keus. De pumps met hoge hakken hebben – net als het jurkje – een eenvoudig model. De hak van de pump is 11 centimeter hoog. Daarom vragen deze pumps met hoge hakken om problemen als je geen voorzorgsmaatregelen neemt (inlopen, gelzooltjes… Lees hier meer over). De pumps met hoge hakken zijn gemaakt van imitatie suède en gevoerd met leer.


2


Mijn make-up houd ik klassiek: mijn lippen stift ik dezelfde kleur rood als mijn nagellak en boven mijn ogen teken ik de oude, vertrouwde ‘wing’.


Ook interessant

Trend report: Mid-calf boots
Trend report: Overleef de winter met overknee laarzen
Wannahaves: Stoere biker boots
Embroidery, de trend van nu
Fluweel - velvet - velours: fashion trend

Wat vind jij?

Je kan een reactie plaatsen door eerst een in te loggen.

Recente Berichten

On a budget: 15 x schoenen onder de €50 euro
Bereid je voor op de feestdagen: de perfecte party look
Pantsuit: het mannenpak voor vrouwen
Spectaculaire Cyber Monday actie bij Sooco
Worden dit de trends van de zomer? Fashion Week SS17

Check ons ook op

Twitter

Bloglovin'

Follow

De laatste Trends

Feedbackcompany

Categorie

Archief

My Shoppingbag
Je Shoppingbag is leeg.
€ 5,- korting op je bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang jouw € 5,- welkomstkorting!

Nee dank je, ik wil geen korting.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk onze cookieverklaring. Als je gebruik maakt van onze site, gaan we ervan uit dat je akkoord bent.