Als ik een blog wijd aan heren, gaat het over herenfashion en / of herenschoenen. Vandaag schrijf ik wel een blog voor heren, maar dan over vrouwendingen. Het is eigenlijk een soort ‘spiekbriefje’, dat je er altijd bij kunt pakken als je het even niet meer weet… Waar maak je vrouwen ALTIJD blij mee? Daarnaast geef ik een aantal tips zodat jij nooit met het verkeerde cadeau voor haar neus staat!

Hoe ik het op het idee kom? Nou, ik kreeg laatst de vraag van een man: “Jolyn, mijn vriendin is binnenkort jarig. Maar ik heb geen idee wat ik haar moet geven. Heb jij nog ideeën?”. Ik moest even nadenken en dacht aan wat ik zelf graag ontvang op mijn verjaardag. Op het moment dat ik wilde zeggen dat ik het lekker vind om een geurtje te krijgen (mijne is momenteel op) en dat zij daar ongetwijfeld ook blij mee is, zei hij: “Het moet niet zoiets zijn als een geurtje, dat is zo afgezaagd”. Dus ik hield mijn mond. Hij had gelijk. Een lekker luchtje is handig, maar inderdaad allesbehalve origineel.

Omdat ik denk dat vrijwel iedere man dit probleem wel eens heeft gehad, heb ik mijn hersenspinsels van gisteren op een rij gezet. Misschien heb je er iets aan!


Noteer ALLES

We zitten op de bank: ik kijk televisie en hij werkt op zijn laptop. Het is reclame, dus ik sta op om wat drinken te pakken. Ik hoor vaag op de achtergrond een bekend reclamedeuntje. “Kijk, dat is nog eens handig!” zegt m’n vriend. “Komt altijd van pas!”. Ik loop terug en zie nog net wat het is, een accuboor van dat ene merk. Ik noteer het in mijn telefoon. Het is een handig trucje dat altijd werkt: alles opschrijven wat hij of zij zegt. Zo heb je altijd rond de verjaardag van je partner een lijst met optionele cadeaus!

mannen vrouwen schoenen


Alles is goed, zolang het maar van ‘jou’ is

En daarmee bedoel ik dat je laat zien dat je er moeite voor hebt gedaan en / of dat je er goed over na hebt gedacht. Daarom is een geurtje misschien ietwat afgezaagd (tenzij zij weet dat jij het moeilijk vindt om keuzes te maken en dat je minstens een uur allerlei testers hebt geprobeerd bij de Douglas).

Plan bijvoorbeeld een leuk avondje uit, met alles erop en eraan: neem haar mee naar uit eten (waar de obers tijdens het dessert een liedje voor haar zingen) en ga daarna naar een concert van jullie favoriete artiest. Of neem haar met mooi weer mee naar een park, om romantisch te roeien en uitgebreid te picknicken (uiteraard heb jij je enorm uitgesloofd en de lekkerste sandwiches in elkaar geflanst). De mogelijkheden zijn eindeloos!

mannen vrouwen schoenen


Verras haar (en dan niet eens per jaar met haar verjaardag)

The key to success: verras haar niet met haar verjaardag, maar random ergens in het jaar. Kom thuis met een bos rozen, laat een lief briefje achter op de ontbijttafel als zij nog in bed ligt of koop dat ene boek waar zij het al weeeeken over heeft.


Cliché of niet: vrouwen houden van schoenen!

Vrouwen en fashion: jij wordt waarschijnlijk gek van haar uitpuilende kledingkast en rondslingerende kleding – zij vindt dat ze nooit iets heeft om aan te trekken en heeft altijd wel een reden om te shoppen. Iets waar je met haar over in discussie kunt gaan (ik beloof je, dat verlies je), maar ook iets waar je je voordeel uit kan halen.

mannen vrouwen schoenen cliche

Vrouwen zijn gek op schoenen. Van schoenen heeft geen enkele vrouw genoeg. Waar kun je haar dus ALTIJD blij mee maken? Juist, met een paar nieuwe schoenen. Als je weet wat ze graag wil en welke maat ze heeft, dan zit je gebakken (tip: pak haar laptop, ga naar haar favoriete webshop en kijk wat ze heeft stiekem al in haar winkelmand heeft geplaatst en uiteindelijk niet heeft besteld). Neem haar anders mee ‘uit winkelen’ en laat haar verwennen in een schoenenwinkel. Je zit geheid gebakken!

Dames, ben ik iets vergeten? Dan lees ik het graag terug in de reacties hieronder!
Ook interessant

How to: Hoe maak ik mijn witte sneakers schoon?
DIY: maak jouw eigen ripped jeans!
Trend report: de choker
Trendkleur: rose quartz
Vanaf nu standaard gratis verzending bij je bestellingen!

Wat vind jij?

Je kan een reactie plaatsen door eerst een in te loggen.

Recente Berichten

De schoenentrends lente/zomer 2017
Reebok Diamond x Fashiongirl Gigi Hadid
In the army now: legergroen & camouflage print
Bloggerstyle #5: deze schoenen dragen de fashionbloggers
Grammy winnaar The Weeknd lanceert de Puma Ignite Limitless sneaker

Check ons ook op

Twitter

Bloglovin'

Follow

De laatste Trends

Feedbackcompany

Categorie

Archief

My Shoppingbag
Je Shoppingbag is leeg.
€ 5,- korting op je bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang jouw € 5,- welkomstkorting!

Nee dank je, ik wil geen korting.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk onze cookieverklaring. Als je gebruik maakt van onze site, gaan we ervan uit dat je akkoord bent.