10% extra korting op geselecteerde sale items | t/m 28 mei

Wauw wat een eer! Onze Footbar Store in Enschede behoort tot de 50 beste schoenenzaken van Nederland! En dat als enige van Overijssel! Deze eervolle vermelding hebben we te danken aan vakblad Tred, platform voor de schoenenbranche. Een feestje waard!

sooco in top 50 beste schoenenzaken nederland 2017 tred

Sooco Footbar uitgeroepen tot één van de 50 beste schoenenzaken van Nederland

Toen Marcel ten Hoopen, eigenaar van Sooco, de nieuwste editie van vakblad Tred doorbladerde kwam hij tot een geweldige ontdekking. Onze Footbar Store in Enschede staat in de top 50 beste schoenenzaken van Nederland! 

Voor het tweede jaar heeft vakblad Tred, platform voor de schoenenbranche, een lijst gepubliceerd met de 50 beste schoenenzaken van Nederland die zich op hun eigen manier onderscheiden. De lijst is samengesteld op basis van inzendingen van diverse partijen uit de schoenenbranche, zoals leveranciers, fabrikanten en agenten. Zij gaven de afgelopen maand hun top tien favoriete winkels door die zich op een positieve manier onderscheiden. 

De Footbar Store van Sooco in Enschede mag zich één van de 50 beste schoenenzaken van Nederland noemen. Extra bijzonder is dat Sooco de enige schoenenzaak uit Overijssel is, die is opgenomen in de lijst. Vakblad Tred onderschrijft: “Sooco verkoopt schoenen alsof het hippe cocktails zijn; in een mooie zaak met vriendelijk personeel.”


vakblad tred beste schoenenzaken nederland 2017

Deze vermelding heeft Sooco onder andere te danken aan de aantrekkelijkheid van het uiterlijk van de store en het hebben van een succesvol online kanaal naast de fysieke winkel. Deze twee factoren waren een belangrijke motivatie voor nominatie.


Sooco Footbar viert feest!

Wij van Sooco voelen ons erg vereerd en het feestgedruis klinkt! Natuurlijk werd dit geweldige nieuws gevierd met taart en confetti. Hoe dat ging delen we graag en kan je hieronder of hier bekijken.Ook interessant

Vaderdag: 5 last minute cadeautips
10 highlights Milaan/Parijs/Londen Fashionweek HW1617
Dé musthave voor deze zomer: franje schoenen!
Dit waren de populairste sneakers van de zomer
Bloggerstyle #1: deze sneakers dragen de bloggers

Wat vind jij?

Je kan een reactie plaatsen door eerst een in te loggen.

Recente Berichten

On a budget: 15 x damesschoenen onder de €50 euro
Welcome to the jungle: animalprints
Zomersandalen | the ankle strap
Deze schoenen draag je in de zomer naar kantoor
Get the Ibiza/Boho look!

Check ons ook op

Twitter

Bloglovin'

Follow

De laatste Trends

Feedbackcompany

Categorie

Archief

My Shoppingbag
Je Shoppingbag is leeg.
€ 5,- korting op je bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang jouw € 5,- welkomstkorting!

Nee dank je, ik wil geen korting.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk onze cookieverklaring. Als je gebruik maakt van onze site, gaan we ervan uit dat je akkoord bent.