Braend

Braend

Sale
Sale
159,99 79,99
Selecteer een maat
Sale
Sale
154,99 79,99
Selecteer een maat
Sale
Sale
139,99 79,99
Selecteer een maat

Alles over Braend herenschoenen

Intro 

Schoenenmerk Braend is een jong merk met een herkenbare blauwe huisstijl, die je vooral in de zool terugziet. De schoenen combineren een stoere, modieuze uitstraling met een uitstekende pasvorm. Naast de nette veterschoenen die goed passen onder zowel een jeans als pak, biedt Braend een goede prijs-kwaliteitsverhouding. 

Het ontstaan van het merk Braend 
Schoenenmerk Braend werd in 2001 opgericht in Nederland. Na succes op de thuismarkt begon in een later stadium bewust de verkoop in België en Duitsland. De productie van de Braend schoenen vindt plaats in Portugal. 

Braend heeft inmiddels al zijn vijftiende levensjaar achter de rug is een duidelijk herkenbaar herenschoenenmerk geworden. Veel modebewuste mannen zijn gecharmeerd van het merk. Door de diversiteit in de Braend ontwerpen is er altijd wel een Braend schoen die past. 

De stijl en productlijnen van Braend 
De schoenen van Braend worden ontworpen door een Italiaanse stylisten en zijn herkenbaar door de blauwe belijning, die op elke schoen terugkomt. Door de sportieve lijn hebben de nette schoenen een jonge uitstraling. In de schoenencollecties van Braend worden de beste en fijnste Italiaanse leersoorten gebruikt. Vanwege het Italiaanse design en de Nederlandse pasvorm zitten de schoenen voor Nederlandse manen perfect. 

De strategie en het succes van Braend 
De schoenen van Braend zijn goed bekend in de markt en geven de klant altijd waarde voor hun geld. Een motivatie van Braend om de beste schoenen te ontwerpen is de ijver om de doelgroep zo goed mogelijk te leren kennen. Alleen zo kan een schoenen de behoeften van de klant begrijpen en rekening houden met hun eisen van een schoen. 

De mensen van Braend hechten veel waarde aan het eindproduct en zijn voortdurend bezig om schoenen te ontwikkelen van hoge kwaliteit, met een goede pasvorm en die modieus zijn. Dit is de reden dat Braend elk seizoen een schoenencollectie heeft die een sterke merkidentiteit vertoond en origineel is. De combinatie van deze elementen biedt schoenenliefhebbers vertrouwen. 


“Style is knowing who you are and what you want to say”