Braqeez

Sale
Sale
39,99 9,99
Selecteer een maat
Sale
Sale
39,99 9,99
Selecteer een maat
Sale
Sale
39,99 9,99
Selecteer een maat
Sale
Sale
39,99 9,99
Selecteer een maat
Sale
Sale
39,99 9,99
Selecteer een maat
Sale
Sale
39,99 9,99
Selecteer een maat

Intro 
Braqeez is één van de bekendste kinderschoenenmerken en staat bekend om haar stoere en eigenwijze schoenen. Het bedrijf volgt de laatste trends zodat je kind er altijd modebewust bijloopt. Dit doen ze door de hele wereld over te reizen om inspiratie op te doen. 

De geschiedenis van kinderschoenenmerk Braqeez 
Het merk stond vroeger bekend als Brakkies en BQZ, maar het was tijd voor een volwassen naam: Braqeez. Al sinds 1988 is de filosofie onveranderd. Toffe en trendy schoenen tegen een betaalbare prijs waarbij nooit de kwaliteit verloren gaat. Braqeez zorgt voor deze kwaliteit door middel van goede materialen en een pasvormgeschikt voor elk voetje. Door de jarenlange ervaring en kennis kan Braqeez optimaal loopcomfort en een gezonde ontwikkeling van de groeiende kindervoet garanderen. 


De unieke collectie van Braqeez 
De collectie van Braqeez is hip, rebels en de schoenen lopen gewoon lekker. De designers van Braqeez bedenken twee keer per jaar een compleet nieuwe collectie, voor de zomer en voor de winter. In de tijd daar tussen ontwerpen zij prachtige, maar toch altijd nog stoere, tussencollecties. Om de kinderschoenen te produceren wordt er in Europa gezocht naar de beste materialen van hoge kwaliteit. Daarnaast vind Braqeez duurzaamheid en goede arbeidsomstandigheden erg belangrijk. Doordat designers zelf de ontwikkeling van de nieuwe collecties begeleiden, worden de schetsen precies zoals ze zijn bedacht verwezenlijkt. In Nederland wordt er altijd nog een uitgebreide kwaliteitscontrole uitgevoerd door specialisten. 

Het succes van Braqeez

Braqeez is succesvol in Nederland, België, Duitsland en meerdere landen in Europa. Dit komt door haar kwalitatieve en ook betaalbare schoenen. Niet alleen de buurlanden merkten de goede prijs-kwaliteitsverhouding, er wordt nu zelfs aan diverse landen ver buiten de Nederlandse grenzen verkocht.