Clic

Clic

Sale
84,99 24,99
Sale
84,99 24,99
Selecteer een maat
Sale
99,99 29,99
Sale
99,99 29,99
Selecteer een maat
Sale
Sale
84,99 24,99
Selecteer een maat

Intro 
Clic is een Spaans familiebedrijf opgericht in 1995. De kinderschoenen zijn allemaal handgemaakt in Spanje met de beste materialen. Elk seizoen komt Clic met een uitgebreide collectie van verschillende modellen in nieuwe combinaties en kleuren.

De geschiedenis van Clic Shoes 
De oprichters van Clic merkten dat er op de markt behoefte was aan kinderschoenen die elegant zijn maar ook van een goede kwaliteit. Kwaliteit staat voor op bij Clic en daarom wordt er bij elke schakel in het proces een uitgebreide kwaliteitscontrole uitgevoerd. Op deze manier verkrijgt Clic de beste resultaten en kunnen zij voorzien van een innovatieve- en dynamische kinderschoen. Clic kinderschoenen zijn zelfs te herkennen zonder het handelsmerk. 

De eigen identiteit van de collectie van Clic! 
Clic doet voortdurend onderzoek naar de laatste trends en materialen waardoor het merk elk seizoen kinderen en hun ouders de meest trendy schoenen kan bezorgen. Er wordt veel aandacht besteed aan de binnenkant van de schoen wat zorgt voor comfort bij het dragen. Pasvormen worden dan ook grondig bestudeerd door de professionals van Clic. Door de passie van het team van Clic wordt er al jaren gezorgd voor goede kwaliteit en service waarmee het merk zich onderscheid van de rest. 

Het succes van Clic 
Clic streeft er naar om voor ieder kind een passende schoen te ontwerpen die ook met de tijd meegaat. Het jonge gespecialiseerde team van Clic ontwerpt haar schoenen zo dat zij perfect zijn voor elke groeifase. Clic wordt verkocht in verschillende landen als een nieuw concept in kinderschoeisel.