DWRS

DWRS

Sale
109,99 44,99
Sale
109,99 44,99
Selecteer een maat
Sale
Sale
119,99 34,99
Selecteer een maat
Sale
Sale
99,99 29,99
Selecteer een maat
Sale
Sale
119,99 34,99
Selecteer een maat

Introductie 

DWRS label is een Nederlands merk opgericht door Marike en Aukje in 2015. Hun doel is om nieuwe, frisse en modieuze schoenen te produceren. De meiden volgen de laatste trends en geven hier hun eigen draai aan. 


De geschiedenis van DWARS 
Na jarenlang ervaring in de schoenenbranche besloten Marike en Aukje hun eigen label op te richten. Met succes! DW\\RS (uitspreken als ‘dwars’) is een merk dat zich richt op het maken van jonge, trendy en unieke schoenen. Deze worden gemaakt van luxe materialen. Waarbij de nadruk op comfort ligt. De reden voor de naam DWRS is omdat de meiden wel de laatste trends volgen, maar deze dan combineren totdat de schoenen een eigen stijl krijgen. De schoenen van DWRS worden ontworpen in Nederland en geproduceerd in Portugal. In samenwerking met Portugese producenten worden de ontwerpen ontwikkeld tot het eindresultaat. De unieke collectie 
De schoenen zijn vaak gemaakt van luxe lederen materialen, met de focus op comfort en kwaliteit. De collectie van DWRS is erg speciaal door de aandacht voor details. Dit maakt de schoenen uniek. Ook al is de collectie gemaakt van hoogwaardige materialen, de schoenen zijn nog steeds betaalbaar. De collectie van DWRS bestaat uit veterschoenen, sneakers, laarzen, enkellaarsjes en loafers. Ook Sooco heeft een mooie selectie van DWRS in hun collectie. 

Het succes van DWRS 
DRWS is een merk dat betaalbaar is, op de hoogte is van de laatste trends, gemaakt van hoge kwaliteit is en de focus op comfort legt. Deze punten maakt DRWS tot een succes. Met DWRS maak je een echt fashion statement. De meiden zijn nog maar sinds 2015 bezig, maar de schoenen zijn al in heel wat (web)winkels verkrijgbaar. Het merk wordt steeds populairder in zowel Nederland als België en Duitsland.