Hinson

Hinson

Sale
Sale
129,99 64,99
Kleur
Maat

Intro 

Hinson is een sneakermerk wat zich gespecialiseerd heeft in het ontwerpen van luxe sneakers. Doordat een nieuwe generatie onafhankelijke en creatieve schoenenmakers zich ontpopt hebben tot professionele ambachtslieden, weten zij sneakers te maken met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. 


De stijl en productlijnen van Hinson 
Italië staat bekend als het walhalla op het gebied van leren fashion. Natuurlijk kon Hinson om deze reden geen betere plaats bedenken waar zij het premium, sterke en soepele leer beter kunnen omtoveren tot een luxueuze sneaker. Alle Hinson schoenen worden met de handgemaakt door hoogopgeleide werknemers in de Reghin fabriek. Elke onderdeel van de Hinson schoenen is door het merk zelf ontwikkeld en de schoenen worden in gelimiteerde opgave gemaakt van kwaliteit, exclusiviteit en weinig schade voor het milieu te garanderen. 

Hinson legt veel nadruk op details. Zo wel in het design als in de materiaal keuze. De sneakers kenmerken zich namelijk aan premium leer dat, door strakke belijningen, een stoere urbanlook heeft. Ook is het merk niet bang om te spelen met verschillende animal prints in combinatie met opvallende details zoals bergsluitingen en platte gewaxte veters. 

De sneakers hebben zo’n omvangbare uitstraling dat ze een toevoeging zijn aan elke kledingstijl. Er zijn namelijk meerdere labels aan het te hangen. Ga je voor de urbanlook, draag je ze onder een casual outfit of zoek je de grenzen op of durf je ze ook te dragen onder jouw classy look? De modellen van Hinson passen perfect onder elke stijl. Doordat de sneakers niet seizoengebonden zijn kun je ze tijdens koude dagen dragen, maar ook als straks het kwik weer geleidelijk stijgt. De kleuren zijn neutraal en kunnen eindeloos gecombineerd worden. 

De strategie en het succes van Hinson 
Het doel van de schoenmakers is om jou elke dag te inspireren. Om dit te bereiken staat passie dan ook hoog in het vaandel. Met veel detail wordt er van het design tot aan het naaiwerk gekeken hoe de sneakers het best met zorg, kennis en talent kunnen worden gemaakt.