Jochie

Jochie

Sale
59,99 19,99
Kleur
Maat

Kinderschoen Jochie

Jochie babyschoenen en kinderschoenen zijn gerelateerd aan het merk Freaks. Jochie is een Nederlands familiebedrijf van 3 generaties oud dat al ruim 60 jaar bestaat. Het merk kenmerkt zich door de speciale pasvorm die exclusief gemaakt is voor de Nederlandse kindervoeten. Dit betekent smalle tot brede vormen en een goede aansluiting. 
 

Jochie kinderschoenen bij Sooco

Jochie schoenen zijn lichtgewicht en daardoor perfect voor de eerste stapjes van jouw kleintje. De kinderschoenen staan bekend om z'n uitermate goede kwaliteit. De schoentjes passen bij iedere ontwikkelingsfase van jouw kindje. En daarnaast zien de schoenen van Jochie er ook nog eens superleuk uit! Voor zowel jongens als meisjes hebben we stoere en schattige modellen in de collectie. Of de kleine nu net begint met lopen of er al vrolijk op los stapt: voor iedere fase zijn geschikte schoenen van Jochie te vinden. 
 

Nieuwe schoenen online bestellen

Bij Sooco vind je de leukste schoenen van Jochie gewoon online. Bestellen is super gemakkelijk, je hoeft enkel de simpele stappen van ons bestelproces te volgen en jouw bestelling is geplaatst. Kun je niet wachten op de schoentjes van jouw kind? Bestel ze dan direct en ze worden na 2-5 werkdagen bij jou thuis bezorgd. Hier kun je ze rustig passen en eventueel binnen 30 dagen retour sturen wanneer ze bijvoorbeeld niet passen.