Klantenkaart

Spaar als Sooco klant!

Sooco introduceert voor alle klanten de klantenkaart. Deze klantenkaart kun je helemaal gratis aanvragen in de winkels en hiermee spaar je automatisch voor extra kortingen op je aankopen. Ook zul je op de hoogte gehouden worden van onze Sooco aanbiedingen en onze speciale Sooco acties.

Als bezoeker van onze webshop kun je je heel eenvoudig als klant registreren door een account aan te maken. Indien je online bestelt, word je tijdens het bestelproces automatisch gevraagd een account aan te maken. Nadat je de gegevens hebt ingevuld, sta je als klant geregistreerd bij Sooco en worden je aankopen op je account bijgeschreven.

Bestel je vervolgens (opnieuw) online, dan kun je jouw aankopen (en spaarpunten) registreren op je account door in te loggen met de combinatie e-mailadres en wachtwoord.

Ook als je niet wilt bestellen via onze webshop, kun je je als klant registreren door een account aan te maken. Indien je later een aankoop doet in onze winkel hoef je alleen je klantnummer of NAW-gegevens te noemen, zodat wij je aankopen op jouw account kunnen registreren. Je kunt je klantnummer eenvoudig opzoeken door in te loggen op Mijn Account.

Hoe werkt de fysieke klantenkaart?

Op alle bedragen ontvang je spaarpunten welke als spaarbedrag worden geregistreerd. 

Indien je voldoende punten gespaard hebt, wordt het spaarbedrag uitgekeerd in de vorm van een waardecheque. De waardecheque kun je besteden in één van onze winkels of in de webshop. Een buitengewoon prettige bijkomstigheid is dat het bedrag dat je dan besteedt weer mee telt voor je nieuwe spaarsaldo. 

Natuurlijk worden de houders van onze klantenkaart ook automatisch op de hoogte gehouden van onze speciale Sooco aanbiedingen en onze speciale Sooco acties.