Sooco Waardecheque

Your Gift Sooco

Ben jij member van Sooco en heb je een leuk bedrag bij elkaar gespaard? Dan ontvang je een Sooco Waardecheque. Whooehooe! Deze kan je vinden in je mailbox en is zichtbaar in je account op Sooco.nl

Kom snel langs in onze Footbar Store in Enschede of log in op onze webshop en klik tijdens het betaalproces op de button dat je jouw persoonlijke Sooco Waardecheque wil besteden.

Zorg er voor dat je jouw Waardecheque op tijd besteedt, want deze is geldig tot en met zondag 10 oktober 2021. Je mag de Waardecheque op schoenen, tassen en op de kleding inleveren.

Sooco Waardecheque in de webshop

Direct online shoppen? Log in op je account met je e-mailadres en je wachtwoord. Klik tijdens het betaalproces op de button om je Sooco Waardecheque te besteden. 

Sooco Waardecheque in de winkel

In de winkel kan je je Waardecheque inleveren door simpelweg je klantnummer te geven aan één van onze medewerkers. Je bedrag wordt dan van je nieuwe aankoop afgehaald. 

Ook spaar je in de winkel en de webshop direct verder voor een volgende keer!  

ACTIEVOORWAARDEN WAARDECHEQUE:

  • De Sooco Waardecheque is geldig van donderdag 2 september t/m zondag 10 oktober 2021 op onze gehele collectie schoenen, tassen en kleding (onderhoudsproducten, riemen en sokken zijn uitgesloten). 
  • Geef je je Sooco Waardecheque niet uit? Dan blijven je gespaarde punten gewoon staan tot de volgende keer. 
  • Het bedrag moet in één keer worden besteed.
  • De Sooco Waardecheque is niet inwisselbaar voor geld. Het minimale bestedingsbedrag (exclusief verzendkosten en uitgesloten producten) moet hoger zijn dan de waarde van de Sooco Waardecheque. 
  • Je kan als Sooco Member maximaal één Sooco Waardecheque gebruiken. Het samenvoegen van twee of meerdere Sooco Waardecheques is niet mogelijk. 
  • Bij vermoeden van misbruik is Sooco gerechtigd om de Sooco Waardecheque ongeldig te verklaren. 
  • Bij het retour brengen van een complete bestelling, worden je punten teruggestort op je account. Je krijgt van de Sooco Waardecheque geen geld terug. Zodra je retour administratief bij ons is verwerkt, kan je nog t/m zondag 10 oktober 2021 een nieuwe aankoop doen en de Sooco Waardecheque opnieuw besteden in onze Footbar Store of op onze webshop. Deze zal automatisch weer zichtbaar worden tijdens het betaalproces. 
  • De Sooco Waardecheque is geldig in onze Sooco Footbar Store en in de webshop.
  • De waardecheque kan een maximale hoogte hebben van 180,-- euro. Hogere waardes worden niet uitgekeerd. 
  • Druk- en zetfouten voorbehouden.