Waardecheque

Ben jij member van Sooco? Dan heb je het afgelopen jaar een leuk waardecheque-bedrag bij elkaar gespaard en heb je je cheque in je brievenbus of mailbox ontvangen. Whooehooe! 

Neem deze waardecheque mee naar de Sooco Footbar Store in Enschede of log in op de Sooco Webshop, zodat de korting direct wordt verrekend op je eerstvolgende aankoop. 

Zorg er voor dat jij jouw waardecheque op tijd besteedt, want deze is geldig tot en met zondag 14 april 2019. De waardecheque is alleen in te leveren op schoenen en is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingscodes. Je gespaarde punten blijven op je account staan wanneer je ze niet gebruikt. 

Waardecheque in de webshop

Direct online shoppen? Log in op ‘Mijn Account’ met je e-mailadres en je wachtwoord. Dit staat ook allemaal in je waardecheque voucher of mail. Het door jou gespaarde waardecheque-bedrag wordt verrekend bij het afrekenen van je online bestelling. 

Waardecheque in de winkel

In de winkel geef je simpelweg je klantnummer aan één van de vriendelijke medewerkers en je waardecheque-bedrag wordt van je nieuwe aankoop afgehaald. 

Ook spaar je in de winkel en de webshop direct verder voor je waardecheque van volgend jaar! 

ACTIEVOORWAARDEN WAARDECHEQUE:

* De waardecheque is geldig van donderdag 7 maart t/m zondag 14 april 2019 op onze gehele collectie schoenen (verzorgingsproducten en accessoires uitgesloten). 

* Geef je je punten niet uit? Dan blijven de gespaarde punten gewoon staan tot en met de volgende keer. 

* Het bedrag moet in één keer worden besteed. Je krijgt geen geld terug. 

* De waardecheque is niet inwisselbaar voor geld. Het minimale bestedingsbedrag moet hoger zijn dan de waarde van de cheque. 

* Je kan als Sooco Member maximaal 1 waardecheque gebruiken. Het samenvoegen van twee of meerdere aparte waardecheques is niet mogelijk. 

* Bij vermoeden van misbruik is Sooco gerechtigd om de waardecheque ongeldig te verklaren. 

* Bij het retour brengen van een complete bestelling, worden je punten teruggestort op je account. Je krijgt van de waardecheque geen geld terug. Zodra de retour administratief bij ons verwerkt is, kon je nog t/m 14 april 2019 een nieuwe aankoop doen en de waardecheque opnieuw besteden. Deze zal automatisch weer zichtbaar worden tijdens het betaalproces. 

* De waardecheque is geldig in de Sooco Footbar Store en in onze webshop.

* Druk- en zetfouten voorbehouden.