< Klantenservice - Bezorgen: Thuisbezorgen

Thuisbezorgen

Stel, je hebt morgenavond een feestje, wil dolgraag een paar nieuwe schoenen maar hebt geen tijd om naar de stad te gaan. Wat doe je dan? Juist, dan plaats je simpel en snel een bestelling bij Sooco. Wij hanteren namelijk een 24-uurs levering: als jij voor 20:00 uur op werkdagen een bestelling plaatst en betaalt, levert PostNL deze de volgende werkdag bij jou thuis af (binnen Nederland en met een langere levertermijn naar de Waddeneilanden).

Ik ben niet thuis…

Heb je geen tijd om thuis te wachten op jouw schoenen? Helemaal niet erg! Dan wordt jouw bestelling afgeleverd bij de buurman of de volgende werkdag opnieuw aangeboden als de buurman niet thuis is. Wil je liever niet dat de buurman jouw pakket aanneemt? Geef dit dan op tijd aan bij onze klantenservice, nog voor jouw status op “Voltooid” staat. Laat je de postbode voor de tweede keer staan? Dan laat PostNL een brief achter waarmee jij je bestelling bij het aangegeven postkantoor op kunt halen. 

Wat houdt de 24 uurs levering in?

Besteld voor 20.00 uur? 

1e levering op:     

Bezorging tussen:

Maandag

Dinsdag

8.00 - 21.30

Dinsdag 

Woensdag

8.00 - 21.30

Woensdag          

Donderdag

8.00 - 21.30

Donderdag

Vrijdag

8.00 - 21.30

Vrijdag

Zaterdag

9.00 - 17.00

Zaterdag

Dinsdag

8.00 - 21.30

Zondag

Dinsdag

8.00 - 21.30

Ben je niet thuis thuis? Dan volgt er een 2e levering.

De 2e levering is op:

Bezorging tussen:

Woensdag

8.00 - 21.30 uur

Donderdag

8.00 - 21.30 uur

Vrijdag

8.00 - 21.30 uur

Zaterdag

9.00 - 17.00 uur

Maandag

8.00 - 21.30 uur

Woensdag

8.00 - 21.30 uur

Woensdag

8.00 - 21.30 uur

PostNL is mij vergeten

Niets is vervelender dan thuis vol smart op je bestelling wachten en dat ‘ie dan helemaal niet wordt geleverd. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Neem in dat geval even contact met ons op via klantenservice@sooco.nl of per telefoon op +31 (0)53 - 428 01 38. We zoeken meteen naar een passende oplossing. Helaas kunnen we niet garant staan voor vertragingen door derden, in geval van staking of weersomstandigheden.

Op een ander adres laten bezorgen

Weet je bij voorbaat al dat je tijdens de levering niet thuis bent en heb je geen tijd om het pakket bij het postkantoor af te halen? Je hebt twee manieren om eenvoudig het afleveradres aan te passen:

  • 1: Log in op je account, klik op “adresboek” en wijzig hier het standaard afleveradres. Als je vervolgens een bestelling plaatst, wordt deze op het door jou opgegeven afleveradres bezorgd.
  • 2: Wijzig het afleveradres tijdens het bestellen op de “betalingspagina”. Onder het factuuradres staat de vraag ‘is dit ook het afleveradres?’. Kies ‘nee’ en vul het juiste afleveradres in.

Aangepaste levertijden in Nederland i.v.m. feestdagen

Omdat postbezorgers ook het liefst thuis zijn met de feestdagen, gelden er op die dagen aangepaste levertijden. Een overzicht van dagen waarop er speciale levertijden gelden, kun je hieronder vinden.

Op dit moment zijn er geen aangepaste levertijden voorzien.

My Shoppingbag
Je Shoppingbag is leeg.
€ 5,- korting op je bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang jouw € 5,- welkomstkorting!

Nee dank je, ik wil geen korting.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk onze cookieverklaring. Als je gebruik maakt van onze site, gaan we ervan uit dat je akkoord bent.