• Gratis bezorgd vanaf €30,- in Nederland
  • Gratis retour binnen Nederland
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen niet goed, geld terug
  • Snelle levering 2 tot 5 werkdagen

Sooco Fashioncheque!

Ben jij member van Sooco? Dan heb je het afgelopen jaar een leuk fashioncheque-bedrag bij elkaar gespaard en heb je je cheque in je brievenbus of mailbox ontvangen. Naast je gespaarde punten hebben we er nog eens €10 shoptegoed bovenop gegooid! Dus in totaal heb je het bedrag hiernaast gespaard! Whooehooe!

Neem deze fashioncheque mee naar de Sooco Footbar Store in Enschede of log in op de Sooco Webshop, zodat korting direct wordt verrekend op je eerstvolgende aankoop.
Zorg er voor dat jij jouw fashioncheque op tijd besteedt, want deze is geldig tot en met 29 oktober 2017. De fashioncheque is alleen in te leveren op schoenen en is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingscodes. Je gespaarde punten blijven op je account staan wanneer je ze niet gebruikt, de extra €10,- verloopt na de einddatum.

Fashioncheque in de webshop

Direct online shoppen? Log in op ‘Mijn Account’ met je e-mailadres en je wachtwoord. Dit staat ook allemaal in je Fashioncheque voucher of mail. Het door jou gespaarde Fashioncheque-bedrag wordt verrekend bij het afrekenen van je online bestelling.

Fashioncheque in de winkel

In de winkel geef je simpelweg je membercard of je klantnummer aan een van de vriendelijke medewerkers en je Fashioncheque-bedrag wordt van je nieuwe aankoop afgehaald.
Ook spaar je in de winkel en de webshop direct verder voor je Fashioncheque van volgend jaar!

ACTIEVOORWAARDEN FashionCHEQUE:

* De Fashioncheque is geldig van zaterdag 23 september t/m zondag 29 oktober 2017 op onze gehele collectie schoenen (verzorgingsproducten en accessoires uitgesloten).
* Na 29 oktober 2017 komen de extra punten die je van ons cadeau hebt gekregen te vervallen. Geef je je punten niet uit? Dan blijven de gespaarde punten gewoon staan tot en met de volgende keer.
* Het bedrag moet in één keer worden besteed. Je krijgt geen geld terug.
* De Fashioncheque is niet inwisselbaar voor geld. Het minimale bestedingsbedrag moet hoger zijn dan de waarde van de cheque.
* Je kan als Sooco Member maximaal 1 fashioncheque gebruiken. Het samenvoegen van twee of meerdere aparte
fashioncheques is niet mogelijk. 
* Bij vermoeden van misbruik is Sooco gerechtigd om de fashioncheque ongeldig te verklaren.
* Bij het retour brengen van een complete bestelling, worden je punten teruggestort op je account. Je krijgt van de Fashioncheque geen geld terug. Zodra de retour administratief bij ons verwerkt is, kun je nog t/m 29 oktober 2017 een nieuwe aankoop doen en de Fashioncheque opnieuw besteden. Deze zal automatisch weer zichtbaar worden tijdens het betaalproces.
* De Fashioncheque is geldig in de Sooco Footbar Store en in onze webshop. 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Sooco