• Gratis bezorgd vanaf €30,- in Nederland
  • Gratis retour binnen Nederland
  • Veilig online betalen
  • 30 dagen niet goed, geld terug
  • Snelle levering 2 tot 5 werkdagen
Vorige pagina

Hoeveel schoenen heb je nu echt nodig?

woensdag, 07 februari 2018

“There are two things you can never have too many of: good friends & good shoes” zei een heel wijs iemand ooit.


En dat is helemaal waar, maar op het moment dat je zwemmend door je schoenen naar je bed probeert te komen, dan is het nu toch tijd om je af te vragen of je nu toch echt GENOEG schoenen hebt.Gemiddeld hebben vrouwen 20 paar schoenen

Ik heb op dit moment 23 paar schoenen in mijn schoenenkast staan. Dat is volgens mij redelijk gemiddeld voor de meeste vrouwen. Dat komt vooral omdat ik een aantal keer per jaar mijn kast eens kritisch onder de loep neem en schoenen die stuk, niet meer mooi zijn of waar ik op uitgekeken ben weg doe. Dus hoewel het er niet extreem veel zijn, draag ik ze wel allemaal. Veel vrouwen hebben heel veel schoenen die ze helemaal niet dragen. Dat vinden wij natuurlijk hartstikke zonde, want schoenen koop je niet om in je kast te zetten.

De perfecte schoenencollectie

Een goedgevulde schoenenkast draait niet om kwantiteit maar om de kwaliteit van de schoenen. Wanneer je schoenen koopt van goede kwaliteit, zoals bijvoorbeeld van echt leer, en je onderhoud je schoenen goed, dan kun je heel lang met je favo schoenen doen. De meeste vrouwen zijn enorm trots op de hoeveelheid schoenen die zij bezitten, maar dragen de meeste niet. Jij hebt waarschijnlijk ook zo’n 15 a 25 paar schoenen in je kast staan, maar je draagt er maar 5 a 10. Klopt toch? Dus het merendeel van je schoenen draag je helemaal niet! Ik zou zeggen, verkoop de schoenen die je niet meer draagt en shop er nieuwe schoenen van die je daadwerkelijk gaat dragen.

Eigenlijk heb je als vrouw maar 5 paar schoenen NODIG:
●1x sneakers
●1x zwarte pumps
●1x sandalen
●1x zwarte of bruine laarzen / laarsjes
●1x platte schoenen

Oke, doh. Natuurlijk heb je als vrouw niet genoeg aan alleen de basis… Welke vrouw heeft slechts vijf schoenen?! Ik ben haar nog niet tegengekomen!
Om je basis schoenen-garderobe iets te breiden mogen deze schoen niet in je schoenenkast ontbreken:

●1x sexy shoes (hoge stiletto’s of rode peep toes. Schoenen die voor geen meter zitten, maar waar je je de eerste 10 minuten onwijs sexy in voelt).
●1x dikke laarzen van leer (in de winter gaat comfort soms boven trendiness).
●1x goedkopere trendy schoenen (schoenen die helemaal in de mode zijn, maar je volgend jaar waarschijnlijk niet meer draagt)
●Een tweede paar laarsjes
●1x bruine/cognac pumps
●1x trendy sneakers
●1x slippers

Doe er nog wat extra sandalen of enkellaarsjes bij en dan zit je op zo’n 15 paar schoenen die je echt nodig hebt. Opruimen die kast dus!
Vorige pagina
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Sooco

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.