• Gratis bezorgd vanaf €30,- in Nederland
  • Gratis retour binnen Nederland
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen niet goed, geld terug
  • Snelle levering 2 tot 5 werkdagen
Vorige pagina

Zwarte schoenen: Hoe je het zegt met zwart

vrijdag, 19 september 2014

Donkere kleuren als zwart, bruin en donkergrijs zijn helemaal hip-and-happening op het moment. Maar hoe combineer je ze? Hoe draag je zwarte schoenen?


Als jij gek bent felle kleuren hebben we slecht nieuws voor je: komend seizoen staat het teken van zwart, bruin, grijs en nog meer zwart. Hoe donkerder, hoe beter. En nee, het is niet meteen sober en triest. Als je het op een leuke manier matcht, kom je juist elegant en chic voor de dag. Omdat we snappen dat het soms best moeilijk is om een ‘kleuromslag’ te maken in fashion, hebben we een aantal praktische tips voor je klaargezet.
Is zwart naar jouw smaak te donker of vind je het gewoon moeilijk om donker te combineren zonder dat het meteen ‘droevig’ oogt? Om te voorkomen dat je een hekel krijgt aan donkere fashionitems omdat je iedere keer tegen dezelfde problemen aanloopt, laten wij alle voordelen van donkere kleuren zien. Wat kun je ermee en hoe komen ze het beste tot hun recht?

Combineer met lichte tinten

Dat donkere kleuren in de mode zijn, hoeft nog niet te betekenen dat lichte kleuren volledig zijn uitgesloten. Integendeel, donkere kleuren zijn vaak het mooist in combinatie met crème, lichtgrijs, wit en zachte, lichte pastelkleuren. Op deze manier creëer je een stijlvolle uitstraling, waarbij het donkere niet overheerst maar juist mooi in balans is.

Zorg voor contrast met accessoires

Ben je absoluut niet bang om donkere kleuren te gebruiker en een zwart-liefhebber? Dan is het ‘your moment to shine’ dit seizoen. Waarschijnlijk vind je opvallende kleuren juist een issue… Er is een manier om toch wat kleur te brengen in je ‘donkere’ looks – zonder dat er drastisch wat verandert: de toevoeging van gekleurde accessoires. Draag je een zwarte jurk met daaronderzwarte schoenen? Hang dan gekleurde kettingen om je nek, kies voor een opvallende roze tas of kleur jouw lippen romantisch rood. Je zult zien dat het zwarte van je jurk in mooi contrast staat met de kleur die je hebt toegevoegd.

Zwarte schoenen? Spijkerbroek!

Draag je geregeld zwarte schoenen? Combineer deze dan eens met een spijkerbroek (een ripped jeans en een skinny doen het altijd goed). Zeker met de stoere plateauzolen-trend van nu, is de combinatie met een jeans een hele goede keuze. Op deze manier creëer je een stoere, stijlvolle en trendy uitstraling waar je u tegen zegt.


Vorige pagina
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Sooco