Over ons

Sooco neemt jou aan de hand om je op een verrassende manier kennis te laten maken met de topmerken van de schoenenwereld. Wij volgen alle fashiontrends wereldwijd op de voet en bezoeken alle (inter)nationale modebeurzen, zodat wij jou van de beste sneakers en de mooiste schoenen kunnen voorzien. 

Bekijk op je gemak de collectie met meer dan 1.500 modellen van 100 merken in onze webstore of bezoek de showroom van onze Sooco Footbar Store aan de Langestraat 27a in Enschede. Daar staan onze style advisors voor je klaar met de beste, persoonlijke adviezen. 

Sooco is de meest complete en verrassende multibrandstore in shoe- & sneakerfashion. 

Missie

Wij willen jou entertainen, verrassen en laten beleven door klantgericht te werk te gaan en het gebruiksgemak voor jou te (blijven) optimaliseren. We bieden een breed en gevarieerd merkenaanbod in een unieke winkelomgeving, zodat jij – voor een leuke prijs – je identiteit zichtbaar kan maken. 

Sooco betekent ‘vooruitgang’ in het Japans. En daarom gebruiken we innovatieve, crossmediale retailoplossingen en digitaliseren we de technische, online toepassingen in de Store zodat er een samensmelting ontstaat van de webstore en de fysieke store. 

Visie

Wij geven jou een zo compleet mogelijk beeld van de trendsettende en -volgende collectie, waarbij wij rekening houden met jou als individu. Want je hebt bij ons op ieder moment van iedere dag de mogelijkheid om fashionitems te bekijken of te kopen, waar dan ook ter wereld. 

Ons verhaal

De passie voor schoenen zit diep in ons hart. We zijn ermee opgegroeid, het is ons letterlijk met de paplepel ingegoten. Deze passie hebben we continu weten over te brengen en weten uit te breiden binnen het team. Dit geldt zowel voor het team in de Sooco Footbar winkel als voor het team van de webshop. Maar bij ons gaat de passie voor schoenen verder. Fashion gaat ons aan het hart. Op basis van de laatste fashion trends kunnen we er namelijk voor zorgen dat onze collectie altijd aansluit op de behoefte van degenen die schoenen kopen, zoals jij en ik. En waarom zullen we deze upcoming trends voor onszelf houden? Doordat wij zien en weten wat er speelt in de fashion industrie kunnen we hierover schrijven en meepraten. Hoe wij dit allemaal weten? Doordat wij er met onze neus bovenop zitten! Excellente klantgerichtheid is voor ons het meest belangrijk. Onszelf een treetje lager zetten, waardoor jij als klant op het voetstuk komt te staan (letterlijk en figuurlijk). Wat excellente klantgerichtheid voor ons betekent? Alles voor de klant over hebben, ver gaan voor een tevreden klant, tot overdreven toe. Niks is voor ons zo belangrijk als dat jij optimaal kunt genieten van je paar nieuwe schoenen.