Werken bij Sooco

Vacatures - Word jij onze nieuwe collega?

Ben je op zoek naar een baan? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Geregeld zoeken wij nieuwe collega’s die van uitdagingen houden, initiatieven durven nemen en een passie hebben voor schoenen en mode. Wij bieden jou leuke en uitdagende banen aan, waarbij je kennis maakt met een totaal vernieuwde manier van retailen. Je krijgt de ruimte en mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en daarvoor reiken wij alle hulpmiddelen aan die jíj nodig hebt om je doelen te bereiken. 

Staat jouw favoriete vacature er niet tussen? Open sollicitaties zijn altijd welkom! 

Sollicitatieprocedure

En nu? Trek je stoute schoenen aan en stuur je CV, motivatiebrief en recente (pas)foto op naar personeelszaken@sooco.nl, waarin jij aangeeft naar welke functie je solliciteert en op welke dagen en uren jij beschikbaar bent. Na het verzenden ontvang je een bevestiging met een vervolgstap. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Succes!

Assistent storemanager m/v 28-32 uur per week

De functie:

Als assistent storemanager ben je voornamelijk werkzaam op de winkelvloer; maar verricht ook ondersteunende leidinggevende werkzaamheden. Jij zorgt voor goede (omzet)resultaten door een perfecte sfeer in je filiaal. Je ziet erop toe dat elke klant zich welkom voelt en dat je winkel eruit ziet om door een ringetje te halen. Je bent samen met de storemanager een coach voor het team en geeft daarbij zelf natuurlijk het goede voorbeeld. Bij afwezigheid van de storemanager neem jij het roer over!

Wij vragen:

Je hebt een opleiding op minimaal mbo-niveau, aangevuld met relevante werkervaring in een leidinggevende functie. Je hebt affiniteit met de schoenen- en/of modebranche en beschikt over een misschien wel aangeboren combinatie van ondernemerschap en leiderschap. Je bent een klant- en resultaatgerichte teamspeler die weet wat communiceren is en hoe je mensen motiveert.

Wij bieden:

Een parttime baan (28-32 uur) met uitzicht op een vast dienstverband en mogelijkheden om opleidingen te volgen en door te groeien binnen onze organisatie. Je krijgt een salaris dat past bij je functie en profiteert van een aantrekkelijke personeelskorting. De werksfeer bij ons is lekker informeel en laagdrempelig, maar ook heel helder: afspraak is afspraak.

Parttime uren: 28-32 per week

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd

Aanvullende betalingen:

  • Vakantiegeld

Arbeidsvoorwaarden:

  • Flexibele werkuren
  • Pensioen
  • Personeelskorting

Werkschema:

  • Dagdienst
  • Flexibel werkrooster
  • Weekend
  • Werken op feestdagen

Verkoopmedewerker

⚡️ We are looking for you! ⚡️

Ben jij een aanpakker op de werkvloer en ook nog eens gezellig na werktijd? JOIN US!

Team Sooco is op zoek naar nieuwe collega's. Het gaat om minimaal 5 uur per week.

Interesse?

Stuur dan jouw CV en een korte motivatie naar filiaal.enschede@sooco.nl en wie weet kom jij te werken in onze toffe Footbar Store in Enschede!