Giga

Giga

Sale
109,99 79,99
Kleur
Maat

Alles over Giga Shoes kinderschoenen

Intro 

Het Nederlandse merk Giga maakt kinderschoenen speciaal voor Nederlandse voetjes. Kwaliteit en een goede pasvorm staan bij het kinderschoenenmerk voorop en dat ervaren kinderen. Giga heeft een uitgebreide collectie voor jongens en meisjes. 

Wat maakt de kinderschoenen van Giga Shoes uniek? 
De geschiedenis van kinderschoenen leert ons dat deze een lange ontwikkeling heeft meegemaakt. De afgelopen 50 jaar hebben kinderschoenen zich ontwikkeld tot een kwaliteitskinderschoen die de ontwikkeling van botten en spieren van een kind optimaal ondersteund. 

Giga zag dat kindervoeten zich op verschillende plekken in de wereld anders ontwikkelden. Daarom besloot het kinderschoenenmerk om kinderschoenen te maken speciaal voor de Nederlandse kindervoetjes. De pasvorm is extra smal, het voetbed is extra goed en los, en de rubberen corrigerende zolen kennen een hoge slijtvastigheid. Deze elementen zorgen ervoor dat de kinderschoenen van Giga van hoogwaardige kwaliteit zijn. 

De eigen identiteit en collectie van Giga Shoes 
Giga Shoes is hét trendy schoenenmerk voor kids die hippe mode trends graag combineert met lekker lopen, springen en vliegen. Elke zomer en winter brengt Giga Shoes een nieuwe hippe collectie kinderschoenen uit. 

De kinderschoenen van Giga zijn helemaal met leer gevoerd en een perfecte aansluiting op de voeten wordt mogelijk gemaakt door de smalle leest. In de collectie voor jongens en meisjes zitten modellen als laarzen, ballerina’s, gympen, boots en sneakers. De schoenen worden gemaakt voor kinderen met maat 26 tot en met 40. 

Het team van Giga Shoes brengt alle modetrends samen in een spectaculaire collectie voor boys and girls. De opvallende designs in combinatie met de perfecte pasvorm maakt Giga Shoes bijna onmisbaar in de schoenenkast van jouw hippe zoon of dochter. 


“Quality girls and boys shoes and boots”