• Gratis bezorgd vanaf €30,- in Nederland
  • Gratis retour binnen Nederland
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen niet goed, geld terug
  • Snelle levering 2 tot 5 werkdagen
Vorige pagina

Trendkleur: rose quartz

zaterdag, 16 juli 2016

Wij inspireren jou graag met de trendkleuren van 2016. De kleur rose quartz is door het bedrijf Pantone uitgeroepen tot dé trendkleur van dit jaar.


Wij inspireren jou graag met de trendkleuren van 2016. De kleur rose quartz is door het bedrijf Pantone uitgeroepen tot dé trendkleur van dit jaar. Het bedrijf Pantone kiest ieder jaar de trendkleuren uit en dit jaar is de trendkleur rose quartz geworden. Wij worden erg blij van deze mooie kleur en het is vast geen toeval dat we er veel schoenen in de trendkleur rose quartz in onze collectie te vinden zijn!Rose quartz is een zachte en warme tint die staat voor balans, kalmte, troost, vrede en vriendelijkheid. Ook geeft de trendkleur een gevoel van ontspanning en veiligheid. Deze kleur is heel makkelijk te combineren. Rose quartz gaat goed samen met grijze en witte tinten maar gaat ook goed samen met blauw en bruin. Het kan zowel met matte als met een glanzende stof goed gecombineerd worden. De trendkleur rose quartz straalt ontspanning en rust uit. De kleur zie je in kleding en schoenen terug maar ook in het interieur en in accessoires. Rose quartz zie je ook in prints terug komen.


Interieur

Rose quartz is een mooie kleur voor in huis. De trendkleur rose quartz kan terug komen in meubels en accessoires maar ook als verfkleur op te muur, deur of kozijnen. Het straalt rust, eenheid en ontspanning uit in huis. De rose quartz kleur staat ook lief in huis. De trendkleur rose quartz is in jouw interieur mooi te combineren met marmer, hout, wit, zwart, koper en grijs. Ook samen met de andere trendkleur van 2016 is rose quartz goed te matchen, dat is de kleur serenity. Serenity is een mooie en rustige pastel blauwe tint.Accessoires

Ook accessoires zie je in de trendkleur rose quartz kleur terugkomen. Sieraden, kettingen, zonnebrillen alles in de mooie trendkleur rose quartz. De accessoires in deze kleur zijn makkelijk te combineren met veel verschillende kleuren. De accessoires kunnen zowel met pasteltinten als met grijs, bruin, taupe en wit gecombineerd worden. De trendkleur rose quartz is vooral leuk in de tussenseizoenen en in de zomer. Rose Quartz is ook een mooie kleur voor make-up, zoals lippenstift en nagellak.


Kleding


De trendkleur rose quartz zie je veel terug in kleding. Rose quartz is makkelijk te combineren met onder andere pasteltinten maar ook met grijs, wit, bruin en taupe. Het is perfect voor de tussenseizoen en voor in de zomer. Je ziet de trendkleur in jurken, blouses, jassen en broeken. De kleur kan ook terug komen in een print. De trendkleur rose quartz straalt rust en ontspanning uit, zelfs wanneer de kleur in een metallic of matte stof terugkomt. De trendkleur rose quartz geeft jouw outfit een vrouwelijke en zachte look. Heb jij binnenkort een feestje of bruiloft? Dan is de trendkleur rose quartz ook perfect om te dragen. Vorige pagina
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Sooco